Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Undervisningsforløb med DTU Innovation Pilot efteråret 2017

Undervisningsmateriale

På denne side kan du finde IUG's undervisningsmateriale, som er udviklet til tekniske universiteter og maskinmesterskoler. Materialet kan dog også bruges af ungdomsuddannelser og andre interesserede. Materialet er fortrinsvis på engelsk.

Kompendium om Sierra Leone (Vand, sanitet, bæredygtig energi)

I kompendiet kan du læse om landet Sierra Leone, FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling samt eksempler på IUG's projekter med solcelledrevet vandforsyning, solceller på sundhedsklinikker samt vandforsyning i en katastrofesituation og klimatilpasning. Til sidst er der også en artikel på dansk om de frivilliges vigtigste erfaringer fra felten. Læs kompendiet.

Præsentationer

 

  I denne præsentation kan du lære om IUG's vandprojekt og projekt med klimatilpasninger i Sierra Leones hovedstad Freetown efter det voldsomme mudderskred og oversvømmelser i august 2017. Se præsentationen.
     
    I denne præsentation kan du lære om IUG, Sierra Leone og vores arbejde i landet. Se præsentationen.
     
    I denne præsentation kan du lære om hvordan IUG's projekter i Sierra Leone bidrager til specifikke Verdensmål for bæredygtig udvikling. Se præsentationen.
     
    I denne præsentation kan du lære om IUG's projekt med etablering af solceller på fire sundhedsklinikker i Sierra Leone. Se præsentationen.
     
    I denne præsentation kan du lære om IUG's projekter med etablering af rent drikkevand, sanitet og undervisning i hygiejne i Sierra Leone. Se præsentationen.
     

 

 

Følg IUG på

Følg IUG på

Informations­møde om IUG

Næste informationsmøde er mandag d. 13. januar kl. 17:30

Modtag IUGs nyhedsbrev

Vidste du at...

IUG sammen med den lokale organisation Karwan Development Foundation (KDF) har udbredt et unikt advarselssystem, mod oversvømmelser i Pakistan