Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Undervisningsforløb med DTU Innovation Pilot efteråret 2017

Undervisningsmateriale

IUG har udviklet undervisningsmaterialer til tekniske universiteter og maskinmesterskoler. Materialet kan også bruges af ungdomsuddannelser og andre interesserede og er fortrinsvis på engelsk.

 

Masterclass: Climate Change and Poverty 

Træer beskytter mod erosion ved voldsomt vejr  

I 2020 udbød vi en Masterclass om fattigdomsbekæmpelse og klimatilpasning i samarbejde med NGO'erne EA&HR, Arkitekter Uden Grænser og DIB og med støtte fra Globalt Fokus

Materialer, læring og program:

Læs mere her


Kompendium om Sierra Leone (Vand, sanitet, bæredygtig energi)

I kompendiet kan du læse om Sierra Leone, FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling samt eksempler på IUG's projekter med solcelledrevet vandforsyning, solceller på sundhedsklinikker samt vandforsyning i en katastrofesituation og klimatilpasning samt eksempler på de frivilliges vigtigste erfaringer fra felten. Læs kompendiet

Præsentationer

  I denne præsentation kan du lære om IUG's vandprojekt og projekt med klimatilpasninger i Sierra Leones hovedstad Freetown efter det voldsomme mudderskred og oversvømmelser i august 2017. Se præsentationen.
     
  I denne præsentation kan du lære om IUG, Sierra Leone og vores arbejde i landet. Se præsentationen.
     
    I denne præsentation kan du lære om hvordan IUG's projekter i Sierra Leone bidrager til specifikke Verdensmål for bæredygtig udvikling. Se præsentationen.
     
    I denne præsentation kan du lære om IUG's projekt med etablering af solceller på fire sundhedsklinikker i Sierra Leone. Se præsentationen.
     
    I denne præsentation kan du lære om IUG's projekter med etablering af rent drikkevand, sanitet og undervisning i hygiejne i Sierra Leone. Se præsentationen.
     

 

 

Følg IUG på

Følg IUG på

Modtag IUGs nyhedsbrev

    First Name:
* Din e-mail: 
Fornavn: 
Efternavn: 
Vidste du at...

i Kétao, Togo, er der ingen toiletter? Derfor arbejder IUG for at forbedre de sanitære forhold.