Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
I juni 2018 installerede IUG solcellesystemer på 4 sundhedsklinikker i Sierra Leone

Mere om Ingeniører Uden Grænser

Ingeniører Uden Grænser er en teknisk-humanitær organisation af frivillige og engagerede medlemmer med tekniske kompetencer. Vi samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at hjælpe nødstedte i fattige lande og sikrer lokal forankring. Vi skaffer basale overlevelsesmuligheder, og vi hjælper med at bygge en bedre fremtid for mennesker, der er ramt af katastrofer og fattigdom.

Vi er også med, når katastrofen er slut, og der er brug for mere varige, langsigtede løsninger. Vores arbejde spænder vidt: vi bygger skoler og sundhedsklinikker, udbedrer veje og broer. Vi skaffer rent vand og bedre sanitære forhold, så færre børn bliver syge eller dør af kolera, tyfus eller af dårlige toiletforhold og mangel på rent drikkevand.

Ingeniører Uden Grænser blev oprettet i Danmark i 2001 og er en del af Engineers Without Borders International. Derved kan vi  stille et stærkt internationalt team når der er brug for os.

Vi er en non-profit organisation, og finansieres udelukkende af medlemmers kontingenter samt de bidrag vi får fra offentlige og private donorer. IUG har i dag over 1.400 medlemmer, hvoraf knap 250 er studerende.

 

Den daglige ledelse

Ingeniører Uden Grænser ledes af en medlemsvalgt bestyrelse bestående af 6 medlemmer samt en formand. Vi har et sekretariat i København, der bistår de mere end 250 aktive medlemmer med blandt andet projektbeskrivelser og -udvikling, kommunikation og fundraising.

 

Bestyrelsen består af:

 

  • Bent Michael Nielsen, Formand

  • Carsten Vilhelm Koch, Næstformand 

  • Vibeke Ackermann, Kasserer
  • Christina Berg Olesen

  • Niels Oscar Bay Jensen 

  • Vanja Elizabeth Wylie

  • Arne Laurvig Palsbirk 

  • Rasmus Visby

 

 

 

I 2021 fejrede IUG sit 20 års jubilæum. Tag med på en rundtur og få et indblik i historien og vores flotte resultater.

 

 

Tilmeld dig IUGs nyhedsbrev og bliv opdateret på vores indsatser.

    First Name:
* Din e-mail: 
Fornavn: 
Efternavn: 
 

Støt IUG

79443

Dokumenter

Du kan også se alle vores politikker eller finde de tidligere årsberetninger, regnskaber og referater under Downloads

Vidste du at...

cirka 87% af befolkningen i Sierra Leone ikke har adgang til det nationale el-net? Derfor arbejder IUG for at etablere solcellesystemer i landsbyer.