Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Opførelsen af et børnehjem i Sumbawanga, Tanzania

Byggeri

IUGs kompetencer og indsatsområder indenfor byggeri

IUG har gennem årene opbygget store kompetencer inden for opførelse og renovering af sundhedsklinikker, skoler, SOS Børnebyerne samt opførelse af semi-permanente stråhuse. Med dette fagtematiske netværk er kompetencerne samlet ét sted. Hvis et projekt involverer fx solceller, samarbejder netværket med IUG’s fagtematiske netværk for bæredygtig energi.

 

Samarbejdspartnere samt arbejdsmetoder

IUG arbejder med professionelle partnere, regionale og lokale myndigheder, lokalsamfund og andre NGO'er. IUG støtter professionelle partnere med tekniske vurderinger, kapacitetsopbygning, teknisk design, uddannelse samt regelmæssig sparring på rapporter foruden opfølgende besøg. 

IUG bistår den lokale partner igennem teknisk ekspertise, hvor dennes evner ikke er tilstrækkelige, hvorved IUGs partnere opnår støtte til forbedring af faciliteter og kapacitetsopbygning, samt støtte til at opnå et indkomstgrundlag for lokalsamfundet.

 

Tovholder for det fagtematiske netværk Byggeri: Carsten Koch

Kontakt IUGs sekretariat: kontakt@iug.dk, hvis du ønsker at blive en del af IUGs tematiske netværk på byggeri.

 

Se alle projekterne på byggeri

FN: Ansvarligt forbrug og produktion

Bæredygtig forbrug og produktion indebærer en effektiv udnyttelse af ressourcer, samt hensyntagen til de økosystemer, der er afgørende for en reduceret påvirkning og sikker levering af farlige kemikalier. Det betyder ikke kun miljømæssige fordele, men også sociale og økonomiske fordele, såsom øget konkurrenceevne, industriel udvikling på det globale marked, øget beskæftigelse og mere sundhed og dermed reduceret fattigdom. Læs mere

FNs Verdensmål nr. 12 skal forandre vores verden.

Vidste du at...

spædbørnsdødeligheden i Sierra Leone er 82 ud af 1000 levendefødte? Det er den anden højeste i verden