Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Virksomhedsmedlemskab

 

 

   

 

       
   
   

 

   
      Rønslev Rådgivende ingeniører
         
   

  

   
   
   

 

   
       
   

 

   
     

 

       
  Syddansk Universitet     

 

 

Gør jeres samfundsengagement synligt

Et synlig samfundsengagement, også kaldet CSR, kan være med til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft. Som virksomhedsmedlem hos Ingeniører Uden Grænser får I en naturlig anledning til at fortælle om jeres CSR aktiviteter – hvad enten det handler om at skaffe rent vand, sikre adgang til el via solceller, forebygge miljøproblemer eller noget helt andet.

Hos Ingeniører Uden Grænser tror vi på og har som udgangspunkt, at verdens fattige har og kan opbygge tekniske og faglige kompetencer, til selv at spille en afgørende rolle i opbygning og udvikling af deres respektive samfund. Som virksomhedsmedlem hos Ingeniør Uden Grænser kan jeres virksomhed være med til at gøre en forskel i kampen mod fattigdom og medvirke til at ”bygge en bedre fremtid” for mennesker, der er ramt af katastrofer og fattigdom.

 

 

 

 

Skab værdi for din virksomhed og medarbejdere 

Din virksomhed har mulighed for at tegne et medlemskab hos Ingeniører Uden Grænser. Som virksomhedsmedlem støtter du og din virksomhed med en fast årlig donation. Når I opretter et medlemskab, får jeres virksomhed adgang til et teknisk fagligt netværk af dedikerede og erfarne fagfolk, som brænder for at bruge deres viden til at gøre en forskel. Sammen kan vi med afsæt i dansk knowhow arbejde mod opfyldelse af FNs verdensmål.

Et virksomhedsmedlemskab er som udgangspunkt uforpligtende og stiller ikke krav om teknisk eller andet engagement. Ingeniører Uden Grænser tilbyder følgende muligheder for virksomheder:

 

 

 

* Læs om aktuelle forhold på skat.dk

 

Rambøll skaffer rent vand til Sierra Leone

Rambøll har i mange år arbejdet sammen med Ingeniører Uden Grænser om opfyldelse af Verdensmålene. Blandt andet omkring at skaffe rent vand i Sierra Leone

  

 

BDO: Mere end et skrivebordsprojekt

BDO arbejder har forpligtet sig på at bidrage til verdensmålene og ville gerne bidrage med mere end et skrivebordsprojekt. Derfor har de indgået et partnerskab med Ingeniører Uden Grænser, om et projekt der skulle handle om verdensmål 6- retten til rent vand. I Sierra Leone er det kun halvdelen af befolkningen, der har adgang til rent vand. I landsbyen Galehun i Sierra Leone har BDO derfor sammen med Ingeniører Uden Grænser sørget for, at beboerne nu kan udskifte det snavsede vand fra et mudderhul med rent vand fra en ny pumpe. 

 

 

Sweco: det øger stoltheden over at være Ingeniør

I starten af 2017 tegnede Sweco Danmark et virksomhedsmedlemskab ved IUG. Sweco udtaler at ”valget faldt på IUG for dels at øge stoltheden ved at være ingeniør og ansat i virksomheden, samt for at bidrage til nødhjælp og langsigtede løsninger i udviklingslande” – Ellen Holbek, Sweco. IUG og Sweco har netop etableret et projektpartnerskab vedrørende renovering af en lokal grundskole i Zimbabwe, som skal sikre Zimbabwes børn og unge mulighed for en bedre skolegang og en bedre fremtid.

 

Donorer

Se hvilke virksomheder og fonde der allerede støtter vores arbejde

Følg IUG på

Vidste du at...

IUG har hjulpet over 5000 mennesker i Sierra Leone, så de i dag har adgang til rent drikkevand