Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Virksomhedsmedlemskab

Din virksomhed har mulighed for at tegne et medlemskab hos Ingeniører Uden Grænser (IUG) og bidrage til at bekæmpe fattigdom i nogle af verdens fattigste lande.

Som virksomhedsmedlem hos Ingeniør Uden Grænser kan jeres virksomhed være med til at gøre en forskel i kampen mod fattigdom og bidrage til at opfylde FNs Verdensmål ved at ”bygge en bedre fremtid” for mennesker, der er ramt af katastrofer og fattigdom.

Et virksomhedsmedlemsskab hos Ingeniører Uden Grænser giver god anledning til at fortælle om jeres CSR-aktiviteter – hvad enten det handler om at skaffe rent vand, sikre adgang til elektricitet via solceller, forebygge miljøproblemer eller noget helt andet. Et synligt samfundsengagement kan tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft.Din kollega er IUG’er

Vores virksomhedsmedlemmers engagement i IUG er ofte motiveret af et ønske om at udforske, hvordan deres medarbejdere, kerneområder og viden kan anvendes direkte i vores projekter. Ved at bidrage med den nyeste tekniske viden, kan virksomheden være med til at styrke IUGs tekniske og humanitære aktiviteter og gavne verdens fattigste.

 

Medarbejdere fra SDU, Rønslev og DIS fortæller her, hvad der inspirerer dem.

Syddansk Universitet (SDU)

Rønslev

Dansk Ingeniørservice (DIS)


Skab værdi for din virksomhed og medarbejdere 

Som virksomhedsmedlem støtter du og din virksomhed IUG med en fast årlig donation. Når I opretter et medlemskab, får jeres virksomhed adgang til et teknisk fagligt netværk af dedikerede og erfarne fagfolk, som brænder for at bruge deres viden til at gøre en forskel. Sammen kan vi med afsæt i dansk knowhow hjælpe verdens fattige til at bygge en bedre fremtid og arbejde for at opfylde FN’s verdensmål.

 

Et virksomhedsmedlemskab er som udgangspunkt uforpligtende og stiller ikke krav om teknisk eller andet engagement.Din virksomhed vælger selv, hvilket medlemskab, der passer bedst til jer.

 

IUG tilbyder følgende virksomhedsmedlemsskab: 

 

Kontakt os 

Har du spørgsmål omkring virksomhedsmedlemskab hos IUG, så kontakt sekretariatet på tlf. Tlf: 70 27 40 06 eller  info@iug.dk

 

Virksomhedsmedlemmer hos IUG

   

 

       
   
   

 

   
    Rønslev Rådgivende ingeniører
         
   

  

   
   
   

 

   
       
   

 

   
  Syddansk Universitet    

 

       
         
         

 

 

Eksempler på virksomhedssamarbejder

Rambøll skaffer rent vand i Sierra Leone

Rambøll har i mange år arbejdet sammen med Ingeniører Uden Grænser om opfyldelse af Verdensmålene. Blandt andet om at skaffe rent vand i Sierra Leone.

BDO og IUG i samarbejde om vandprojekt

I landsbyen Galehun i Sierra Leone har BDO sammen med Ingeniører Uden Grænser arbejdet for, at beboerne nu kan udskifte det snavsede vand fra et mudderhul med rent vand fra en ny pumpe. 

 

 

Donorer

Se hvilke virksomheder og fonde der allerede støtter vores arbejde.

Følg IUG på

Vidste du at...

i Kétao, Togo, er der ingen toiletter? Derfor arbejder IUG for at forbedre de sanitære forhold.