Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG har været med ved genopbygningsarbejdet i Pakistan

Virksomhedsmedlemskab

   
         
   
         
       
         
         
   
         
        
         
     

Gør jeres samfundsengagement synligt

Et synlig samfundsengagement, også kaldet CSR, kan være med til at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft. Som virksomhedsmedlem hos Ingeniører uden Grænser får I en naturlig anledning til at fortælle om jeres CSR aktiviteter – hvad enten det handler om at skaffe rent vand, sikre adgang til el via solceller, forebygge miljøproblemer eller noget helt andet.

Hos Ingeniører uden Grænser tror vi på og har som udgangspunkt, at verdens fattige har og kan opbygge tekniske og faglige kompetencer, til selv at spille en afgørende rolle i opbygning og udvikling af deres respektive samfund. Som virksomhedsmedlem hos Ingeniør uden Grænser kan jeres virksomhed være med til at gøre en forskel i kampen mod fattigdom og medvirke til at ”bygge en bedre fremtid” for mennesker, der er ramt af katastrofer og fattigdom.

Bliv virksomhedsmedlem af Ingeniører uden Grænser og skab værdi for din virksomhed og medarbejdere

Din virksomhed har mulighed for at tegne et medlemskab hos Ingeniører uden Grænser (IUG). Som virksomhedsmedlem støtter du og din virksomhed IUG med en fast årlig donation. Når I opretter et medlemskab, får jeres virksomhed adgang til et teknisk fagligt netværk af dedikerede og erfarne fagfolk, som brænder for at bruge deres viden til at gøre en forskel. Sammen kan vi med afsæt i dansk knowhow hjælpe verdens fattige til at bygge en bedre fremtid!

Et virksomhedsmedlemskab er som udgangspunkt uforpligtende og stiller ikke krav om teknisk eller andet engagement. IUG tilbyder følgende muligheder for virksomheder:

Kontakt IUG: info@iug.dk om Virksomhedsmedlemskab hvorefter faktura tilsendes. 

Når medlemsadministrationen har set og godkendt indbetalingen, vil du modtage en bekræftelse og velkomst.

Læs mere om Ingeniører Uden Grænsers CSR aktiviteter:

 

 

Cases

Siemens

I oktober 2015 fandt de årlige CSR Awards sted i Vejle. Partnerskabet mellem IUG, SOS Børnebyerne, Siemens Danmark og Solar Group blev belønnet med CSR-partnerskabsprisen 2015, for gennemførelse af et fælles projekt som omfatter renovering og opgradering af børnebyen i Zanzibar, Tanzania. "Partnerskabet med SOS Børnebyerne, Siemens Danmark og Solar Group er eksemplarisk i den forstand, at det viser det store potentiale der kan opnås, når vi samarbejder med den private sektor og andre ngo'er: Sammen kan vi gøre så meget mere" Siger Steen Frederiksen, forhenværende formand for IUG

Lodam

IUG har etableret flere nye CSR-partnerskaber. Blandt andet med Lodam Electronics A/S som arbejder med innovative og effektive elektroniske klimakontrol løsninger. Partnerskabet med Lodam fokuserer på at kombinere virksomhedens tekniske viden og interesser med IUGs arbejde og projekter. Ved at kombinere Lodams tekniske viden med den hos IUGs frivillige, og ved at dele denne med lokale partnere, hæves projekterne til et højere teknisk niveau, hvilket sikrer lokal bæredygtighed og gavner lokalbefolkningen i små landsbysamfund.

Sweco 

I starten af 2017 tegnede Sweco Danmark et virksomhedsmedlemskab ved IUG. Sweco udtaler at ”valget faldt på IUG for dels at øge stoltheden ved at være ingeniør og ansat i virksomheden, samt for at bidrage til nødhjælp og langsigtede løsninger i udviklingslande” – Ellen Holbek, Sweco. IUG og Sweco har netop etableret et projektpartnerskab vedrørende renovering af en lokal grundskole i Zimbabwe, som skal sikre Zimbabwes børn og unge mulighed for en bedre skolegang og en bedre fremtid.     

 

 

Når medlemsadministrationen har set og godkendt indbetalingen, vil I modtage en bekræftelse og velkomst.

Donorer

Se hvilke virksomheder og fonde der allerede støtter vores arbejde

Følg IUG på