Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Frivilligjobs

Ingeniører Uden Grænser søger løbende frivillige til vores forskellige projekter. Omfanget spænder bredt, men typisk drejer det sig om 2-5 timer om ugen.

Se nedenstående liste over de projekter, som mangler frivillige og kontakt projektlederen, hvis der er en opgave, som du vil byde ind på eller har spørgsmål til.

Vær opmærksom på, at man skal være medlem af IUG for at være frivillig. Tilmeld vores kommende infoarrangementer for nye frivillige her


Har du forstand på vandforhold og klimasikre løsninger og vil du samtidig være med til at gøre indbyggerne i Freetown, Sierra Leone mere robuste og modstandsdygtige overfor klimaforandringer? 

Så skal du da tilslutte dig vores megaseje og meget dygtige projektgruppe, som arbejder med et stort klimatilpasningsprojekt. Projektet har brug for en teknisk person som har særlig ekspertise indenfor vandsikring og vandkvalitet, med fokus på sparring i DK og med vores partner i Sierra Leone.

Læs opslaget her

Er du interesseret eller har uddybende spørgsmål, så kontakt Ida Eddy Brask Sørensen ies@iug.dk /71 79 61 27


Skal du være med til at give teknisk sparring til vores partner i Sierra Leone på testningen og opsætningen af en flydende barriere, der skal opsamle skrald og plastik og gøre Sierra Leone til et rene sted? 

Så har vi brug for dig, til at støtte vores superseje projektgruppe og lokale partner med evaluering, re-design og opsætning af en fyldende barriere i vores Ren Lagune projekt i Freetown, hvor vi indsamler affald og plastik, som ellers ville være skylle ud i havet. 

Læs mere her

Er du interesseret eller har uddybende spørgsmål, så kontakt Ida Eddy Brask Sørensen ies@iug.dk /71 79 61 27


Skal du være med til at bygge et hostel for unge med handikap i Sierra Leone, og give dem mulighed for at gå på uddannelse og tilegne sig erhvervskompetencer?

Har du lyst til at være med til at starte et hammersejt projekt team op og samtidig være med til tekniske nørderier, når vi skal have bygget vores hostel i Kenema i Sierra Leone. Her vil du være med i den spæde opstart af projektet, og dermed kunne være med til at sætte retningen. Vi leder efter forskellige kompetencer.

Læs mere her

Er du interesseret eller har uddybende spørgsmål, så kontakt Ida Eddy Brask Sørensen ies@iug.dk /71 79 61 27


 


Vi sætter strøm til Mendekelema i Sierra Leone. Vil du være med til at designe og implementere solcellesystemet til fremtidens forretningshus?

Vi er ved at opføre en Business Hub i det sydøstlige Sierra Leone, i den forbindelse søger vi en person, der kan styre økonomien i projektet samt en person, der kan bistå med dimensioneringen af solcelle systemer på forretningshusets tag og rådgive vores lokale partnere i processen.

Lyder det som noget for dig, så læs mere her

Skriv til Pi Arnth Petersen, international rådgiver i sekretariatet og koordinator på projektet på pi@iug.dk  / 71796995


 

Vil du være med til at opføre et nyt sundhedshus i Sierra Leone?

Vi skal sætte et nyt team af frivillige, der sammen med vores lokale partner skal sikre, at lokalsamfundet i en landsby i det nordøstlige Sierra Leone får adgang til sundhedsydelser.

Læs mere her

Er du interesseret eller har uddybende spørgsmål, så kontakt tovholder Carsten Koch ck@iug.dk


Bliver du ikke skræmt af tal og Excel, og har du samtidig lyst til at skabe forandring for unge mennesker med handikap i Sierra Leone? - så er det måske dig vi leder efter

Vi står og mangler en knalddygtig tal-tryllekunstner, der vil være med til at skabe bedre vilkår og adgang til uddannelse for unge med handikap i Sierra Leone. Sammen med en vores dygtige projektgruppe vil du bidrage til konstruktionen af et hostel, som skal huse seje unge mennesker i Kenema området.

Læs mere her

Er du interesseret eller har uddybende spørgsmål, så kontakt Ida Eddy Brask Sørensen ies@iug.dk /71 79 61 27


Vil du arbejde med energi og indkomst, specielt målrettet kvinder i en landsby i Sierra Leone? 

Projektteamet har brug for ekstra hænder og et nysgerrigt hoved til at bistå med at arbejde med kvinders indkomst samt tilslutning til et lille energisystem, som IUG sidste år satte op i landsbyen Baoma i det østlige Sierra Leone. 

Læs mere her

Er du interesseret eller har uddybende spørgsmål, så kontakt Dorte Lindegaard Madsen på dlm@iug.dk   / 50 59 94 06


Tovholder til Energi-netværket: Er du passioneret for at skabe bæredygtige energi-løsninger i udviklingslande?

IUGs projekter med bæredygtig energi bidrager til løsninger, der sikrer stabile elforsyninger i små lokalsamfund og bidrager til den lokale udvikling. Vi søger en frivillig, som vil være tovholder for energi-netværket. Vi klarer selv projektledelsen i projekterne, men mangler en der har overblikket og sikrer, at vi giver hinanden viden på tværs og “skubber” lidt til de metoder og tilgange, som vi lægger i projekterne.

Læs hele stillingsopslaget her

Er du interesseret eller har uddybende spørgsmål, så kontakt Dorte Lindegaard Madsen på dlm@iug.dk   / 50 59 94 06

Vidste du at...

ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal forbedre mennesker liv i udviklingslande.