Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Glade studerende på OTC i Kenema med de færdigproducerede tasker

Køb en bæredygtig taske og støt handicaptræningscentret i Kenema

OTC (Opportunity Training Center) er et træningscenter placeret midt i Kenema i den østlige del af Sierra Leone. Centeret blev etableret i 1994 under borgerkrigen og startede som et frirum for folk, der var fysisk handicappede som følge af polio, men er i dag en mulighed for alle. I det daglige er der en række ansatte og en række studerende i de enkelte afdelinger, der inkluderer en frisør- og skønhedssalon, en smedie, et elektronikværksted samt et skrædderi - hvor disse tasker blandt andet bliver fremstillet. 

Ingeniører Uden Grænser er meget stolte over at støtte OTC og alle deres visioner på forskellige måder - blandt andet med en forestående opgradering af deres bade- og toiletfaciliteter. Vi håber I vil støtte OTC’s arbejde og fremdrift ved at købe en taske.

Taskerne er lavet af genbrugt folieemballage, som bliver samlet i byens gader og derefter sammensat til smukke, bæredygtige tasker. Skrædderiet består af 7 undervisere/fastansatte og 8 studerende.

Hele overskuddet går til OTC.

Se hvordan taskerne bliver til her:

 

Foliestykkerne bliver vasket og tørret, når de er samlet ind fra gaden

 

 

Stykkerne bliver samlet i ens bundter, så de er klar til at blive syet sammen

 

 

Foliestykkerne bliver syet sammen af de studerende på OTC

 

 

Nu er tasken næsten færdig - til sidst bliver der syet en smal stofkant på
og den bliver foret

 

 

Nu er de forskellige tasker færdige - der er ikke to tasker, der er ens

 - og køb din taske

Informations­møde om IUG

Næste informationsmøde er tirsdag d. 11. december kl. 17:30

Følg IUG på

Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning