Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Studerende på OTC i Kenema, februar 2018

Frivillig controller til projekt med erhvervsskole for handicappede i Sierra Leone

Ingeniører Uden Grænser søger en frivillig controller/økonomiansvarlig med erfaring indenfor økonomi, der kan indgå i vores projekt med Opportunity Training Centre (OTC) i Kenema, Sierra Leone. OTC er en erhvervsskole for personer med fysisk handicap, hvor de studerende i løbet af tre års skolegang lærer både at læse, skrive og regne samt lærer et håndværk som fx at sy, reparere elektronik eller smedje. IUG har fået finansiering til at etablere solceller, opgradere de sanitære forhold samt generel kapacitetsopbygning.

Arbejdsopgaver

Din opgave bliver at bistå vores lokale partner OTC og træne dem i bogføring og simpel økonomistyring. Du vil have tæt sparring med projektlederen for projektet og ansvar for løbende opfølgning på økonomi i projektet.

  • Træning af ansatte og frivillige på OTC i basal økonomistyring (afstemning af udgifter i forhold til budget, kontrol af bilag, opsætning af simpel økonomirapport)
  • Hjælpe OTC med at udarbejde administrative regelsæt, så deres organisation og styrkes løftes.

Du skal have mulighed for at rejse til Sierra Leone i januar 2019 (ca 3-7 dage) og arbejde med OTC.

Du er..

  • Måske uddannet indenfor økonomi/bogholderi eller har anden erfaring med det
  • Vant til at arbejde i simple online bogføringsprogrammer som E-conomic – eller villig til at lære det
  • Nysgerrig og har lyst til at dele din viden med vores partner OTC
  • Med lyst og interesse til at arbejde med andre kulturer
  • Kan afsætte ca. 3 timer ugentligt til at følge op på opgaverne og give sparring til projektgruppen og partner i forhold til økonomi

Hvem er vi?

IUG er en teknisk-humanitær organisation af frivillige medlemmer med tekniske kompetencer. Vi samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at forbedre livsvilkårene for nødstedte og udsatte mennesker i fattige lande. Vi sikrer lokal forankring og varige løsninger, og vores indsats understøtter en række af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Spørgsmål?

Du kan læse mere om Ingeniører Uden Grænser på vores hjemmeside www.iug.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IUG’s sekretariatschef Dorte Lindegaard Madsen dlm@iug.dk eller på telefon 70 27 40 06.

Ansøgning

Hvis du er interesseret, så giv os dine informationer i dette spørgeskema inden 14. december 2018 kl 12. Vi kontakter dig efterfølgende for det videre forløb.

Ingeniører Uden Grænser ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen - uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, handicap eller seksuel orientering.

Se stillingsopslaget på pdf

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Skt. Annæ Plads 16, 3
1250 København K

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:
Generalsekretær,
Dorte Lindegaard Madsen
50 59 94 06
dlm@iug.dk

Følg IUG på

Vidste du at...

cirka 87 % af befolkningen i Sierra Leone ikke har adgang til det nationale elnet? Derfor arbejder IUG med at etablere solcellesystemer i landsbyer