Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
I Nigeria hjælper IUG DinNødhjælp med at bygge et sikkert, større og mere bæredygtigt hjem til børn som beskyldes for at være hekse

Vi søger studentermedhjælp/kommunikationsmedarbejder

Ingeniører uden Grænser har en meget aktiv medlemskreds, og oplysninger om vores projekter verden over, skal ud. IUG søger derfor en studentermedhjælper 15 timer om ugen, en medarbejder der skal være med til at styrke kommunikationen fra vores projekter og aktiviteter verden over.

Du bliver en del af et lille sekretariat og kommer i tæt sparring med vores projekter og kommunikationsgruppe, der arbejder med at styrke vores platforme for kommunikation. Du skal levere nyheder, i skrift og visuelt, til diverse medier som f.eks. IUGs facebookside, hjemmeside og linkedIn og til eksterne (samarbejdspartnere, virksomheder og presse). Du skal også være med til at udarbejde informationsmaterialer og årsberetninger.

Ambitionerne er høje, og vi har rigtig god vind i sejlene. Derfor er det utroligt vigtigt, at du kan videreføre den udvikling og gejst i din fortælling om IUG. Mål, for vores kommunikation, er at styrke kendskabet til organisationen i den brede offentlighed og specifikt i forhold til vores medlemspotentiale. Vi forventer, at du har erfaring med redigering i Indesign, power point og journalistisk formidling.

Du skal være bindeled til vores webplatform – så erfaring med hjemmesider er et must (levere materiale til disse platforme samt lægge det på net), og du skal gøre det præcist, kreativt og i øjenhøjde. Mange af vores ting skal ud på engelsk, hvorfor skal du beherske skriftligt engelsk.

Stillingen er en studenterstilling og er baseret på 15 timers ugentligt arbejde.  

Vi søger en studentermedhjælp der:

  • er på en relevant uddannelse (kommunikation / int. udvikling) og gerne med journalistisk fokus
  • har øje for den gode historie og syn for IUGs rolle og placering i dansk udviklingsbistand
  • kan rumme de mange forskellige opgaver i fleksibel tilrettelæggelse af arbejde og tid
  • er engageret og kreativ som sparringspartner i udviklingen af IUGs kommunikationsplatform
  • er en god samarbejdspartner i dagligdagen, på en lille arbejdsplads, og har lyst til, i samspil med vores projektfolk, at fortælle om IUGs projekter verden over
  • er stærk i skriftligt engelsk
  • kan være vores nye webmaster – og behersker at arbejde i Umbraco

 

Har vi fanget din interesse, så giv os dine data på følgende link https://goo.gl/forms/6j49RSnjWjuFIbRW2 og send en kort ansøgning, med CV inkluderet, inden d. 13. juli til generalsekretær Dorte Lindegaard Madsen på dlm@iug.dk. Ønsker du yderligere information om stillingen, kan du kontakte DLM på info@iug.dk eller telefon 70 27 40 06.

Ingeniører uden Grænser (IUG) er en teknisk-humanitær organisation, der arbejder for, at verdens fattige skal blive aktivt inddraget i bekæmpelsen af fattigdom og marginalisering. Vi tror på, og har som udgangspunkt den opfattelse, at verdens fattige har og kan opbygge tekniske og faglige kompetencer til selv at spille en afgørende rolle i opbygning og udvikling af deres respektive samfund. Ved hjælp af vores medlemmers indsats stiller vi teknisk og faglig viden til deres rådighed via vores projekter verden over.
Læs mere på iug.dk    Vi glæder os til at høre fra DIG!

 

Vidste du at...

IUG har hjulpet over 50.000 mennesker i Sierra Leone med at få adgang til rent drikkevand.