Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Nyt partnerskab med Emendo hjælper fattige tebønder i Zimbabwe

Den rådgivende ingeniørvirksomhed, Emendo, har valgt at tegne et virksomhedsmedlemsskab med Ingeniører Uden Grænser (IUG).

 

Med medlemskabet ønsker den danske virksomhed med base i Nordhavn i København og klienter i Danmark, Europa og USA, at bidrage aktivt med deres dygtige medarbejders kompetencer i IUGs projekter.

Om det nye virksomhedsmedlemsskab udtaler Anders Arnum Jensen, Managing Partner i Emendo Group:

"Vores ambition er at skabe gode historier. Den bedste historie er at kunne give til mennesker i nød."

I første omgang vil virksomheden bistå med teknisk sparring i et projekt i Zimbabwe, der har til formål at hjælpe te-avlere ud af fattigdom ved at starte en hvid te produktion i Honde Valley distriktet. Produktionen vil ikke kun omfatte hvid te, men også grøn-, oolong og sort te. Emendos viden og erfaring med tekniske processer og produktionsløsninger er guld værd i denne sammenhæng.

I den forbindelse er flere konsulenter fra Emendo blevet integreret i projektet og sammen med deres kolleger og frivillige fra IUG vil de rådgive om tekniske, forretningsmæssige og administrative aspekter, samt hjælpe den lokale forening i Zimbabwe med at udvikle en bæredygtig teproduktion og opbygge deres organisationsstruktur, for at de selvstændigt kan drive forretning udenom internationale producenter.

Holdet fra Emendo, der skal deltage fast i projektet består af Nikolaj Arslev, Lead Consultant fra Emendo Improvement og Lærke Ulbæk, Junior Consultant fra Emendo Improvement. 

Holdet fra Emendo, der skal deltage fast i projektet består af Nikolaj Arslev, Lead Consultant fra Emendo Improvement og Lærke Ulbæk, Junior Consultant fra Emendo Improvement.

 

Hos Ingeniører Uden Grænser er der stor begejstring og forventning til det nye virksomhedsmedlemskab og samarbejde med Emendo:

”Hos Ingeniører Uden Grænser sætter vi stor pris på, at vi kan tiltrække så interessante virksomheder som Emendo i partnerskab med IUG.

Samtidig er vi rigtig glade for, at Emendo har valgt til at indgå i et aktivt partnerskab, hvor de ansatte vil byde ind med deres tekniske fagligheder i nogle af vores projekter og dermed bidrage med dansk know-how og opfyldelsen af verdensmålene.

Det bliver rigtig spændende at følge med i,” udtaler Bent Michael Nielsen, Formand for IUG.

Læs mere om muligheden for virksomhedssamarbejde med IUG her

Vidste du at...

spædbørnsdødeligheden i Sierra Leone er på 82 ud af 1000 levendefødte? Det er det andet højeste tal i verden.