Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

NNE indgår partnerskab med Ingeniører uden Grænser – og donerer 200.000 kr. til projekter

Den danske rådgivende ingeniørvirksomhed, NNE, har valgt at bakke op om IUGs tekniske humanitære indsats og dermed forbedre forholdene for nogle af verdens mest sårbare grupper. Ikke bare med et Premium medlemskab, men med en flot donation oveni til IUGs projekter i 2022.

NNE, der til daglig leverer løsninger til den farmaceutiske industri og bioteknologi, har længe haft et ønske om at bidrage til indsatserne med fagtekniske projekter. Det er derfor et godt match med IUG.

 

Silas Egelund Volfing, Vice President, Human Ressources, NNE, fortæller om det kommende partnerskab:

 

”Vi er ydmyge og meget stolte over vores forestående samarbejde med Ingeniører Uden Grænser, samt at blive en del af livsændrende projekter i lokalsamfund rundt om i verden. Med kernekompetence i ingeniørfaglig viden, ønsker vi at bidrage og støtte op om teknisk-humanitære projekter, hvor vi sammen med andre donorer virkelig kan gøre en forskel.”

 

Hos IUG er der stor glæde over, at NNE, udover partnerskabet, også har valgt at donere et så flot beløb til organisationens arbejde i 2022.

 

”Vi er rigtig glade for, at NNE har valgt at indgå i et partnerskab med Ingeniører Uden Grænser og er dybt taknemmelige for den flotte donation, som har stor betydning for vores arbejde. Partnerskaber som dette er med til at bringe dansk know-how ud til verdens fattigste.

Samtidig håber vi, at NNEs ansatte vil have lyst til at bringe deres tekniske faglighed i spil i nogle af vores projekter og dermed bidrage til opfyldelsen af verdensmålene,” udtaler Bent Michael Nielsen, Formand for IUG.

 

Læs mere om vores virksomhedspartnerskaber her

 

Vidste du at...

ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal forbedre mennesker liv i udviklingslande.