Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Giv en ingeniør i julegave og vær' med til at bygge en bedre fremtid

Julegaver med mening - Giv en ingeniør – og gør din arbejdsplads til medlem hos IUG

Gennem Ingeniører uden Grænser kan din arbejdsplads i år give verdens fattige en julegave der giver dem et bedre liv. Som gave til medarbejderne kan din arbejdsplads tegne et virksomhedsmedlemskab og gøre alle ansatte, der ønsker, til medlem hos IUG.

Nu hvor kommunikationsafdelingerne rundt omkring i landet er ved at planlægge jeres julegaver, så hør lige om det ikke ville give mening, at man fra din arbejdsplads’ side vil tegne et medlemskab hos IUG som en julegave til alle ansatte – det ville være en julegave med mening og I ville automatisk blive medlem af IUG. Ved at tegne et virksomhedsmedlemskab kan din arbejdsplads støtte IUG med at løse basale problemer angående adgang til rent vand, energi og andre vigtige og basale livsnødvendige ydelser. Læs mere om virksomhedsmedlemskab 

Ingeniører uden Grænser sender ikke geder ud i verden, i stedet sender vi ingeniører afsted for at løse de problemer, som gør livet svært for verdens fattigste.

Kolera, manglende uddannelse og adgang til basale ting som energi og rent vand er problemer som kan stoppe enhver udvikling, men som samtidig kan være svære at løse for fattige landsbyer som aldrig vil kunne rejse midler til at hyre en rådgivende ingeniør eller til installationer. Derfor er en ingeniør en meningsfuld julegave - de kan nemlig løse problemer. Ved at tegne et medlemskab hos IUG giver din arbejdsplads en hjælpende hånd med at få IUGs frivillige ud på opgaver verden over.

Hvis din arbejdsplads som alternativ til et IUG virksomhedsmedlemskab hellere vil støtte et specifikt projekt vil vi foreslå, at der enten overvejes at give en brønd til en landsby i Afrika, en solcelle opladestation til mobiltelefoner der kan sætte gang i en landsbys økonomi eller en væg til handicappede familier, hvor de kan dyrke grøntsager uden at skulle eje meget jord.

Forslag til projekter: 

  •  Landsbybrønd i Sierra Leone: brønd og håndpumpe, træning og toolkit til en lille landsby på max. 100 indbyggere (ca. 25.000 kr.)
  • Growing Walls Sierra Leone: væg og dertilhørende aktiviteter til en husstand (ca. 21.000 kr.)
  • Community charging system: inkl. setup og træning (ca. 10.000 kr.)

Kontakt på IUGs kontor er:

Dorte Lindegaard Madsen, sekretariatschef

Email: dlm@iug.dkeller telefon 50 59 94 06

Vi glæder os til at høre fra jer og jeres kollegaer i HR og kommunikationsafdelingerne.

 

Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget en tank til opsamling af regnvand og har koblet skolen til den offentlige vandforsyning.