Ingeniører Uden Grænser

Mød IUG på Klimafolkemødet

Nyheder

Ingeniører uden grænser

Ingeniører Uden Grænser lægger vejen forbi årets Klimafolkemøde i Middelfart.

Torsdag den 29. august, er der både mulighed for at blive klogere på IUGs arbejde med Klimatilpasning i Sierra Leone i Forsamlingshuset og møde IUG i CISUs stand.

Talk: Klimaforandringer i Sierra Leone

Gennem den prisvindende fotojournalist Mikkel Hørlycks billeder kan du med dine egne øjne se, hvordan befolkningen i Freetown, Sierra Leone kæmper for at tilpasse sig de klimaforandringer, der for længst har ramt deres land.
Mikkel Hørlyck har besøgt Freetown sammen med Ingeniører Uden grænser og deres lokale partnere. Sammen med Naja Mammen Nielsen fra Ingeniører Uden Grænser viser han billederne fra Sierra Leone, mens de fortæller om, hvordan borgerne i Freetown med støtte fra IUG arbejder for både at bremse og tilpasse sig klimaforandringerne. Globalnyts chefredaktør Sven Johannesen faciliterer samtalen.

Arrangementet er støttet af OpEn – Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje.

Scene: Forsamlingshuset, kl. 11:00 – 11:45

I Forsamlingshuset er der desuden mulighed for at opleve et udvalg af Mikkel Hørlycks billeder fra Sierra Leone, som portrætterer IUGs projekter. Herunder vinderbilledet fra CISUs fotokonkurrence.

Mød IUG i OpEn-standen

IUG og Mikkel Hørlyck vil være at finde i CISUs OpEn-stand på Klimfolkemødet. Her vil de svare på spørgsmål om IUGs indsatser med klimatilpasning, Mikkel Hørlycks arbejde med at portrættere klimaforandringerne i Sierra Leone og der er god mulighed for at forbyde sig i de udstillede billeder fra fotoserien ”Bygger Fremtiden”.

Tid og sted: Bod 39 Torsdag den 29. august kl. 13-18.
Bod 39/ OpEn – Udenrigsministeriets Oplysnings- og Engagementspulje