Ingeniører Uden Grænser

Webshop

Der er mange måder du kan vise din støtte til Ingeniører Uden Grænser. Giv et medlemskab i gave eller klæd dig i en smart IUG t-shirt.

Webshop

Giv et medlemskab eller en t-shirt i gave

I vores webshop kan du give et medlemskab til IUG i gave og du kan købe t-shirts med levering eller til afhentning i København. Når du klikker på en vare, bliver du viderestillet til vores betalingsside på vores medlemsdatabase ForeningLet. Du skal trykke på knappen “Tilmeld” for at gennemføre købet. Du forpligter dig ikke til andet end dit køb.

Se vores handelsbetingelser her >

Baoma

Giv et medlemskab

Giv en gave der gavner. Giv et års medlemskab af IUG og støt IUGs arbejde. Et medlemskab giver mulighed for at engagere sig i IUG. Et gavemedlemskab koster 400 kr. eller 200 kr. for studerende.

Køb en t-shirt

Vi har følgende størrelser: S, M, L, XL, XXL, 3XL. Unisex/herrestørrelser. Skriv i kommentarfeltet ved bestilling, hvilken størrelse du ønsker. En t-shirt koster 125 kr. afhentet i København eller 165 kr. med levering inkl. porto.

Bliv frivillig

Som aktiv frivillig i IUG, har du mulighed for at bringe din viden og faglighed i spil og arbejde med bæredygtig udvikling. 

Kom i praktik

Som praktikant får du mulighed for at bringe dine kompetencer fra studiet i spil og styrke din viden om globalt udviklingsarbejde i en global kontekst.

Bliv medlem

Vær med til at støtte IUGs arbejde gennem et medlemskab. Som medlem støtter du ikke kun vores arbejde, men har også mulighed for at engagere sig i vores indsatser.