Ingeniører Uden Grænser

Erfaren økonomimedarbejder søges

Nyheder

Ingeniører uden grænser

Erfaren økonomimedarbejder med blik for international projektopfølgning

Er du en erfaren økonomimedarbejder, der søger en meningsfuld og fleksibel deltidsstilling, hvor du kan bidrage til bæredygtige og humanitære projekter? Så er du måske vores nye kollega hos Ingeniører Uden Grænser.

Om stillingen

Vi søger en kollega med stor erfaring inden for regnskab og projektopfølgning, som ønsker at indgå i vores sekretariat og støtte vores arbejde med tekniske og ingeniørmæssige løsninger i det Globale Syd. Din primære opgave vil være at sikre økonomisk styring af vores projekter, herunder budgettering, økonomisk rapportering og støtte til vores frivillige projektledere. Stillingen er ideel for dig, der ønsker at arbejde på halv- eller deltid og finde balance mellem arbejde og privatliv. Samtidig vil dit daglige arbejde bidrage direkte til konkrete resultater i vores internationale udviklingssamarbejde.

Ansvarsområder

  • Udarbejdelse af budgetter for nye og eksisterende projekter
  • Overvågning af projektøkonomien og sikring af overholdelse af budgetter
  • Udarbejdelse af økonomiske rapporter til ledelsen og eksterne partnere
  • Koordinering med projektledere og lokale partnere om økonomiske spørgsmål
  • Gennemgang og godkendelse af regnskaber og fakturaer
  • Bidrage til udvikling og forbedring af interne økonomiske processer og systemer


Profil

  • Du har en relevant uddannelse inden for økonomi, regnskab eller tilsvarende
  • Minimum 10 års erfaring med regnskab, gerne fra en NGO eller international organisation
  • Stærke analytiske evner og erfaring med budgetstyring og økonomisk rapportering
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner
  • Evne til at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Erfaring med økonomistyringssystemer og MS Office-pakken
  • Flydende i dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt

Om Ingeniører Uden Grænser

Ingeniører Uden Grænser er en teknisk-humanitær hjælpeorganisation, der leverer langsigtede og bæredygtige løsninger på globale udfordringer gennem vores frivillige fagspecialister. Vi samarbejder med lokale partnere og frivillige for at skabe stærke og robuste samfund gennem tekniske løsninger inden for klimatilpasning, rent vand, grøn energi, konstruktion af skoler og sundhedsklinikker, og meget mere.

Som økonomimedarbejder vil du blive en del af IUG’s sekretariat på Kalvebod Brygge i København. Vi er et lille sekretariat med et tæt samarbejde og syv gode kolleger, der løfter i flok på tværs af en bred projektportefølje. Vi værner om et godt arbejdsmiljø og trivsel i hverdagen som fundamentet for at vi kan holde mange bolde i luften og have et højt tempo i projekthåndteringen. Du vil være en del af hjertet i kontoret i det daglige, og du vil blive en del af et fællesskab, hvor vi kommer hinanden ved.

IUG forvalter både store og små donationer fra private fonde og virksomheder såvel som offentlige fonde og puljer. Det gør vi med en høj grad af transparens og integritet over for både donorer, partnere og vores frivillige medlemmer. Det er afgørende at du kan stå på mål for god regnskabspraksis og etisk forvaltningsskik i samarbejdet med vores partnere, der ofte arbejder i svære og udsatte områder med lav administrationskapacitet. Her står IUG som garant mellem donor og lokalbefolkningen for at midler og hensigter forvaltes korrekt.

Ansættelse

Stillingen kan besættes på halv tid eller deltid (20 til 30 timer om ugen) med tiltrædelse primo august.

Spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte generalsekretær Peter Horne Zartsdahl på tlf. 8111 0020 eller mail phz@iug.dk.

Ansøgning

Har vi fanget din interesse? Så send din ansøgning, CV og evt. anden relevant dokumentation i ét samlet dokument til job@iug.dk snarest muligt og senest d. 10. juli kl. 12:00. Skriv “Ansøgning: Erfaren økonomimedarbejder” i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.

Ingeniører Uden Grænser ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, handicap eller seksuel orientering.