Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Mian Issa blev hårdt ramt af tidligere års oversvømmelser. Nu får de hjælp til at opbygge et katastrofeberedskab.
Hvidste du at
mere end 8000 mennesker ikke har adgang til elektricitet på Vestbredden? IUG samarbejder med den palæstinensiske søsterorganisation om et sol– og vindenergi-projekt
Katastrofeberedskab i Pakistan, Mian Issa fase 2

I august 2015 mistede over 100 mennesker livet og over 700.000 blev berørt efter en voldsom oversvømmelse i det nordlige Pakistan. Det er desværre ikke første gang, regionen oplever dette fænomen, og IUG har siden 2010 arbejdet i Pakistan, hvor oversvømmelser efter massive regnmasser påvirkede op mod en million mennesker.

Projektet skal styrke lokalsamfundet i landsbyen Mian Issa mod de oversvømmelser, der ofte rammer området i forbindelse med monsunen om sommeren. Ved hjælp af etableringen af den lokale organisation Al Khair Welfare Society skal beboerne lære selv  at identificere og prioritere farerne ved en oversvømmelsessituation. Det er blandt andet på tale at bygge en beskyttelsesmur og etablere et forum på distriktsniveau til at udbrede det advarselssystem, der blev udviklet i projektets første fase.

En udfordring i samfundet, der ligger i det nordlige Pakistan tæt på Afghanistan, er også at få de lokale kvinder i tale. Dette er noget,som de involverede arbejder særskilt på.

Udskriv Udskriv
Fakta


Hvor:
Mian Issa, Pakistan

Hvornår:
2013-16

Partnere:
Karwan Development Foundation, Al Khair Welfare Society

Status:
Igangværende

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt