Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Tre journaliststuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole lader lige nu kommunikationskanonen med et projekt, der forhåbentlig kan løfte IUGs fremtidige sprog og retning til nye højder.
Hvidste du at
de voldsomme oversvømmelser i Pakistan i 2010, jævnede 800.000 huse med jorden? IUG har i samarbejde med DM Aid udført et genhusningsprojekt
Journalister skal give IUG nyt sprog

Ingeniører Uden Grænsers kommunikationsindsats får de næste uger et servicetjek af tre journalister fra Danmarks Journalisthøjskole.

Tre journaliststuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole lader lige nu kommunikationskanonen med et projekt, der forhåbentlig kan løfte IUGs fremtidige sprog og retning til nye højder.

Projektet er 7. semesters afsluttende opgave, og skal bl.a. indeholde en analyse af IUGs kommunikation og et bud på en ny strategi. De tre studerende har selv taget kontakt til IUG, da de håber, at kunne hjælpe med at udbrede kendskabet til IUG, som de finder meget spændende:

Som gammel ingeniør ved jeg, hvor svært det kan være at kommunikere sine projekter ud til helt almindelige danskere. Men det er et så fantastisk stykke arbejde, som IUG gør, at det er trist at se, at det ikke får mere opmærksomhed, end det gør. Det håber jeg, vi kan hjælpe med,” siger Jesper Bruun fra gruppen.

Det er særligt IUGs unikke position, som de tre journaliststuderende finder interessant – altså hvordan man kan differentiere IUG fra de mange andre lignende organisationer, der findes. 

De tre journaliststuderende er:

  • Aske Gott Sørensen, 24 år, 2.5 års erfaring med virksomhedskommunikation, arbejder som freelancekommunikatør hos Danish Crown.
  • Søren Holm, 23 år, 2 års journalisterfaring hos bl.a. DR, arbejder som freelance journalist hos P4 Midt & Vest.
  • Jesper Bruun, 35 år, uddannet ingeniør med 5 års erfaring fra rådgiverbranchen, 4 års kommunikationserfaring og 1.5 år som journalist, arbejder bl.a. som freelance journalist hos Finans.dk.

Projektet bliver udført i tæt samarbejde med IUG og skal afleveres d. 13. maj. Gruppen er meget friske på gode forslag fra alle, der læser denne artikel, så skyd endelig løs! De kan kontaktes via mail på: sh@iug.dk


 

Udskriv Udskriv

  Modtag IUGs nyhedsbrev

 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt