Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Hvidste du at
på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning
Invitation til seminaraften: vi undersøger hvordan adgang til kølefaciliteter kan give bonus for fattige bønder i Sierra Leone - kom og vær' med.

Vores projektfolk, eksportingeniører, Christopher Vedelsby og Rune Holse, netop landet fra mission i Sierra Leone, vil fortælle om hvordan IUG via køle- og opbevaringsfaciliteter kan optimere salg og produktionen for småbønderne IUG arbejder med i projektet Growing Walls. Rune og Christopher vil dele deres viden, så vi dermed kan begynde at se på de mulige tekniske løsninger som projekt skal indeholde. Interesserede kan høre Rune og Christopher fortælle om deres mission og indgå i sparring omkring tekniske løsningsforslag. Fokus for aftenen vil være på diskussion og identificering af mulige tekniske løsninger og valg af samarbejdspartnere. 

 

Seminaraftenen finder sted d. 22. februar kl. 18-20 Sankt Annæ plads 16, 1250 København K. (der vil være en lille pause med lidt spise).

Tilmeld dig her 

 

Vi glæder os til at se dig til en spændende aften. 

 

 

Rune og Christopher på mission 

 

Læs mere om Christopher og Runes mission her

 

 

Udskriv Udskriv

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt