Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Plant et træ og red liv

 

 


 

  

Hjælp os med at plante træer i Freetown i Sierra Leone. Træerne skal fastholde den udsatte jord og beskytte mod erosion og mudderskred. Det kan redde liv.

Hovedstaden Freetown i Sierra Leone oplevede i august 2017 et voldsomt jordskred og oversvømmelser, som ødelagde infrastrukturen i store områder af byen. Over 1000 indbyggere mistede livet, og mere end 5000 blev hjemløse og er nu interne fordrevne.

Siden da har Ingeniører Uden Grænser i samarbejde med lokale organisationer og myndigheder oplyst om katastrofehåndtering og etableret en række vandboringer for at sikre adgangen til rent vand. Som en naturlig fortsættelse af dette arbejder vi på at øge bevidstheden om klimaforandringer og deres påvirkninger af dagligdagen.

 

Doner til træer via MobilePay til 79443 (skriv “træ” i kommentarfelt)

 

 

Vi sikrer en bedre fremtid sammen med lokalbefolkningen

Med indsatser som gravning af dræningskanaler, rengøring af eksisterende dræn, indsamling af affald og beplantning af udsatte skråninger arbejder Ingeniører Uden Grænser sammen med lokalbefolkningen om at sikre en bedre fremtid.

Vi planter blandt andet bananer, mango, guava og cashew, som alle udmærker sig ved deres gode ernæringsegenskaber og relativt lette etablering.

Træerne bliver geo-tagget, så vi kan følge deres videre liv. Vi får den præcise placering af hvert enkelt træ og vi kan derfor følge træerne i årene fremover.

Du kan også løbende støtte vores arbejde. Så er du med til at forbedre livsvilkårene for nogen af verdens fattigste og mest udsatte mennesker. 

 

 

 

 

 

For mere information om projektet, kontakt projektleder: Marianne Skov, ms@iug.dk.

Vidste du at...

den forventede levealder i Sierra Leone er cirka 52 år. Det er en af verdens korteste