Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG arbejder på løsninger til opbevaring af majs i Kenya, hvor store dele af høsten går tabt pga. dårlige opbevaringsmuligheder.

Lokalafdelinger

Ingeniører Uden Grænsers lokalafdelinger beskæftiger sig med humanitært arbejde i samarbejde med de øvrige arbejdsgrupper. Målet er at samle engagerede teknikere og ingeniører lokalt, hvor de kan bidrage med ingeniørtekniske færdigheder og udvikle de faglige kompetencer ved at identificere og løse humanitære problemer af teknisk art.

Lokalafdelingerne er koncentreret omkring uddannelsesinstitutionerne i de største danske byer, og har både studerende, undervisere og færdiguddannede teknikere og ingeniører tilknyttet.

Som aktivt medlem af en af Ingeniører Uden Grænsers lokalafdelinger kan man være med til at opbygge samarbejder mellem studerende, virksomheder og hjælpeorganisationer, deltage i kurser og projekter. Derudover har vi altid brug for ekstra hænder, når vi f.eks. arrangerer events, foredrag og fundraising. 
 
 
Lokalgruppe Aarhus: 

På møderne taler vi om projekter:

  • Igangværende og nye projekter
  • Måder hvortil vi kan bringe vores budskab ud til offentligheden
  • Beretninger fra projektfolks erfaringer fra felten
  • Networksmøder en gang om måneden

Hvis du er interesseret og ønsker at blive en del af Ingeniører Uden Grænser – Aarhus, skriv til Benedicte Ravn: br@iug.dk

 

 

Lokalgruppe Syddanmark: 


På møderne taler vi om projekter:

1. Hvad kunne vi godt tænke os, at IUG Syd skal beskæftige sig med?
2. Mødestruktur fremadrettet

Hvis du er interesseret og ønsker at blive en del af Ingeniører Uden Grænser – Syddanmark, skriv til Carsten Koch: ck@iug.dk 

Kontakt IUGs lokalafdelinger

Lokalafdeling Vest (Aarhus)
Benedicte Ravn
br@iug.dk

Lokalafdeling Syd (Odense)
Carsten Koch
ck@iug.dk
31 24 65 98

Vidste du at...

i Kétao, Togo, er der ingen toiletter? Derfor arbejder IUG for at forbedre de sanitære forhold.