Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG arbejder på løsninger til opbevaring af majs i Kenya, hvor store dele af høsten går tabt pga. dårlige opbevaringsmuligheder.

Lokalafdelinger

Ingeniører Uden Grænsers lokalafdelinger beskæftiger sig med humanitært arbejde i samarbejde med de øvrige arbejdsgrupper. Målet er at samle engagerede teknikere og ingeniører lokalt, hvor de kan bidrage med ingeniørtekniske færdigheder og udvikle de faglige kompetencer ved at identificere og løse humanitære problemer af teknisk art.

Lokalafdelingerne er koncentreret omkring uddannelsesinstitutionerne i de største danske byer, og har både studerende, undervisere og færdiguddannede teknikere og ingeniører tilknyttet.

Som aktivt medlem af en af IUGs lokalafdelinger kan man være med til at opbygge samarbejder mellem studerende, virksomheder og hjælpeorganisationer, deltage i kurser og projekter. Derudover har vi altid brug for ekstra hænder, når vi f.eks. arrangerer events, foredrag og fundraising. 
IUG holder løbende infomøder, arrangementer med beretninger fra projektfolks erfaringer fra felten og deltager i uddannelsesmesser rundt omkring i landet.
Ønsker du at høre mere, om IUGs aktiviteter i Aarhus og Odense, skriv til Carsten Koch: ck@iug.dk 
 
Vidste du at...

cirka 87% af befolkningen i Sierra Leone ikke har adgang til det nationale el-net? Derfor arbejder IUG for at etablere solcellesystemer i landsbyer.