Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Vidste du at...

IUG sammen med den lokale organisation Karwan Development Foundation (KDF) har udbredt et unikt advarselssystem, mod oversvømmelser i Pakistan

Støt IUG via GreenSpeak

Støt IUG hver gang du bruger mobilen

IUG har indgået et samarbejde med GreenSpeak, som er et nystartet mobilselskab, der vender sparegrisen på hovedet. GreenSpeak vil donere sit overskud til gode formål i stedet for at udbetale høje direktørlønninger eller forgylde selskabets aktionærer.

Kunderne bestemmer

GreenSpeak er et nytænkende teleselskab, som involverer kenderne i, hvordan overskuddet skal fordeles. Det vil sige, at du kan støtte IUG ved at blive abonnent, og dermed hjælpe IUG med at få del i GreenSpeaks løbende overskud.

Du kan støtte IUG via Green Speak på to måder. Når du opretter dig som kunder, giver GreenSpeak et engangsbeløb på 100 kroner til en organisation efter dit ønske. Derudover er du som kunde også med til at vælge, hvem det generelle overskud skal gå til ved afstemninger hvert kvartal.

Overskud til mere

GreenSpeak satser på kunder, som ønsker at gøre verden til et bedre sted i stedet for at spare 10 kroner på det billigste abonnement. I starten arbejder alle ansatte frivilligt, og i fremtiden vil ingen kunne tjene mere end 30.000 kroner. Derfor er priserne konkurrencedygtige.

Kvaliteten skal være i orden

GreenSpeak bruger Telenors netværk, som dækker 99 % af befolkningen, og du har mulighed for at få hurtigt internet med 4G. Du kan læse mere om abonnementsmuligheder og tilmelde dig som kunde på greenspeak.dk

På den måde støtter du IUG, hver gang du taler i telefon eller surfer på nettet.

Om Ingeniører uden Grænser

Du kan få mere at vide om Ingeniører uden Grænser i det nedenstående videoklip, hvor IUGs Generalsekretær Dorte Lindegaard Madsen fortæller om organisationens arbejde og samarbejdet med GreenSpeak.

Støt IUG via GreenSpeak

Tilmeld dig GreenSpeak ved at ringe til dem på 7012 8616 eller besøg deres hjemmeside greenspeak.dk

GreenSpeak donerer 100 kr. pr. nyt abonnement, så husk at vælge IUG, når du opretter dig som abonnent.

GreenSpeaks overskud bliver fordelt tre til seks gange om året via afstemninger blandt deres abonnenter. Som kunde har du derfor rig mulighed for at give din støtte til IUG.

Jo flere kunder, som peger på IUG, jo større andel af overskuddet får vi tildelt.