Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Støt IUG via GreenSpeak

Støt IUG hver gang du bruger mobilen

IUG har indgået et samarbejde med GreenSpeak, som er et mobilselskab, der vender sparegrisen på hovedet. GreenSpeak donerer nemlig sit overskud til gode formål to gange årligt i stedet for at udbetale høje direktørlønninger eller forgylde selskabets aktionærer.

Kunderne bestemmer

GreenSpeak er et nytænkende teleselskab, som involverer kunderne i, hvordan overskuddet skal fordeles. Det vil sige, at du kan støtte IUG ved at blive abonnent, og dermed hjælpe IUG med at få del i GreenSpeaks løbende overskud.

Som kunde i GreenSpeak er du med til at vælge, hvem det generelle overskud skal gå til ved afstemninger hvert halve år.

Overskud til mere

GreenSpeak satser på kunder, som ønsker at gøre verden til et bedre sted i stedet for at spare 10 kroner på det billigste abonnement. Ingen i selskabet kan tjene mere end 30.000 kroner - derfor er priserne konkurrencedygtige.

Kvaliteten skal være i orden

GreenSpeak bruger Telenors netværk, som dækker 99 % af Danmark, og du har mulighed for at få hurtigt internet med 4G. Du kan læse mere om abonnementsmuligheder og tilmelde dig som kunde på greenspeak.dk

På den måde støtter du IUG, hver gang du taler i telefon eller surfer på nettet.

Om Ingeniører Uden Grænser

Du kan få mere at vide om Ingeniører Uden Grænser i det nedenstående videoklip, hvor IUG's Generalsekretær Dorte Lindegaard Madsen fortæller om organisationens arbejde og samarbejdet med GreenSpeak.

Støt IUG via GreenSpeak

Tilmeld dig GreenSpeak ved at ringe til dem på 7179 7179 eller besøg deres hjemmeside 
greenspeak.dk

GreenSpeaks overskud bliver fordelt to gange om året via afstemninger blandt deres abonnenter. Som kunde har du derfor rig mulighed for at give din støtte til IUG.

Jo flere kunder, som peger på IUG, jo større andel af overskuddet får vi tildelt.

Vidste du at...

i Kétao, Togo, er der ingen toiletter? Derfor har IUG arbejdet på at forbedre de sanitære forhold