Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Pakning af container til Sierra Leone, december 2017

Frivillig koordinator på container og donationer – container til erhvervsskole for handicappede og lokale sundhedsklinikker i Sierra Leone

Ingeniører Uden Grænser søger en frivillig koordinator til at sørge for, at en container bliver pakket og sendt godt afsted til Sierra Leone. En del ting skal nemlig ned til en erhvervsskole for handicappede, Opportunity Training Centre (OTC) samt lokale sundhedsklinikker, som IUG har samarbejde med. OTC er en erhvervsskole for personer med fysisk handicap, hvor de studerende i løbet af tre års skolegang lærer både at læse, skrive og regne samt lærer et håndværk som fx at sy, reparere elektronik eller smedje. IUG har fået finansiering til at etablere solceller, opgradere de sanitære forhold samt generel kapacitetsopbygning.

Arbejdsopgaver

Din opgave bliver at koordinere alt vedrørende afsendelsen af containeren i samarbejde med Genbrug og Donation i Region Hovedstaden og IUG’s sekretariat. Opgaven strækker sig fra nu til medio februar 2019.

  • Dialog med virksomheder og donorer
  • Koordinering af aktuelle donationer, samt stillingtagen til eventuelle ekstra donationer til fyldning af container
  • Dialog med Genbrug til Syds renovationsværksted vedrørende stikprøvekontrol af donerede computere og evt. andet elektronisk udstyr om nødvendigt
  • Koordinering af frivillige til afhentning af donationer og pakning af container
  • Dialog med shippingfirmaet
  • Opfølgning på status for fragten

Hvem er vi?

IUG er en teknisk-humanitær organisation af frivillige medlemmer med tekniske kompetencer. Vi samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at forbedre livsvilkårene for nødstedte og udsatte mennesker i fattige lande. Vi sikrer lokal forankring og varige løsninger, og vores indsats understøtter en række af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Spørgsmål?

Du kan læse mere om Ingeniører Uden Grænser på vores hjemmeside www.iug.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IUG’s sekretariatschef Dorte Lindegaard Madsen dlm@iug.dk eller på telefon 70 27 40 06.

Ansøgning

Hvis du er interesseret, så kontakt IUG’s sekretariatschef Dorte Lindegaard Madsen dlm@iug.dk eller på telefon 70 27 40 06 hurtigst muligt. Vi kontakter dig efterfølgende for det videre forløb.

Ingeniører Uden Grænser ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen - uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, handicap eller seksuel orientering.

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Skt. Annæ Plads 16, 3
1250 København K

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:
Generalsekretær,
Dorte Lindegaard Madsen
50 59 94 06
dlm@iug.dk

Vidste du at...

IUG har arbejdet for at etablere adgang til rent drikkevand efter de voldsomme oversvømmelser og mudderskred i Sierra Leones hovedstad Freetown i august 2017