Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Tyréns har valgt at tegne virksomhedsmedlemskab hos IUG

Tyréns har tegnet virksomhedsmedlemskab hos IUG

Ingeniører Uden Grænser er glade for at kunne fortælle, at den rådgivende ingeniørvirksomhed Tyréns har valgt at tegne et udvidet virskomhedsmedlemskab.

Tyréns' virksomhedsmedlemskab giver alle medarbejderne i virksomheden mulighed for medlemskab i IUG. For IUG er det utroligt positivt og specielt for projektgrupperne spændende at få nye aktive ressourcepersoner, hvis man ønsker at bruge sit nye medlemskab i IUG til at være aktiv. 

”For os ligger det ret til højrebenet at støtte IUG. Vores kendskab til organisationen er stor, flere af vores medarbejdere er i forvejen medlemmer og vi har haft medarbejdere ude og hjælpe på IUG’s udviklingsprojekter. Vi er en fondsejet virksomhed som årligt investerer op mod et 3 cifret millionbeløb i forskning og udvikling, med det formål at udvikle ingeniørkundskaben – og i forlængelse af dette giver det rigtig god mening for os, at vi får muligheden for at bruge vores kundskaber til at skabe værdi i verdens fattigste lande,” siger Jan Holsøe, CEO i Tyréns A/S.

Vi takker for medlemskabet og en spændende fremtid sammen.

Læs mere om Tyréns

Vidste du at...

ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal forbedre mennesker liv i udviklingslande.