Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Nyt samarbejde med Søren Jensen

Ingeniører Uden Grænser indgår samarbejde med Søren Jensen

 

Det rådgivende ingeniørfirma Søren Jensen med hovedsæde i Aarhus, har valgt at sikre gode vilkår for verdens fattigste gennem et medlemskab med Ingeniører Uden Grænser.

 

”Vores motivation i forhold til medlemskab i IUG, og til at bidrage til projekter i dette regi, er at vi som virksomhed ønsker at gøre en positiv forskel i den verden, som vi er en del af. Det gælder både ift. vores nære og lokale miljø, men også internationalt, hvor vores kompetencer og viden kan bruges som et bidrag til at skabe et bedre livsgrundlag for mennesker i de områder og regioner, hvor IUG er aktiv.

Desuden arbejder vi løbende i nationalt regi på at inspirere til mere bæredygtige byggeløsninger, og håber også at disse erfaringer kan bringes i spil i IUG regi,” udtaler Direktør Ulrik E. Fink i forbindelse med det nye samarbejde.

 

Hos Ingeniører Uden Grænser er der stor begejstring for det nye samarbejde med Søren Jensen.

” Vi byder Søren Jensen varmt velkommen som nyt medlem og er glade for, at virksomheden ser muligheden i at bringe deres tekniske faglighed i spil for verdens fattigste. Samtidig håber vi, at de ansatte har lyst til at engagere sig i vores forskellige projekter, så deres tekniske kompetencer kan blive bragt i spil.”  

- Bent Michael Nielsen, Formand IUG

 

 

Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget en tank til opsamling af regnvand og har koblet skolen til den offentlige vandforsyning.