Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Nyt IUG projekt finansieret af EU Aid Volunteers Initiative

Ingeniører Uden Grænser har sammen med en række partnerorganisationer (se nedenfor) opnået projektstøtte af EU Aid Volunteers under Europa Kommissionen.

Det nye IUG projekt har som formål at opbygge interne rammer og værktøjer til at partnerorganisationerne i løbet af 2018/19 kan opnå certificering til at kunne udsende og modtage frivillige under EU's frivilligprogram.  De fremtidige udsendelser kommer til at styrke IUGs kernefokus på videndeling og træning af teknisk kapacitet i vores partnerorganisationer i Syd – sammen kan vi således sikre uddannelse og øget teknisk viden til at yde humanitær teknisk bistand i korte og længerevarende projekter.

Om EU Aid Volunteers

Programmet EU Aid Volunteers er oprettet med formålet at flere frivillige skal inddrages til humanitært arbejde udenfor EU. Initiativet støtter organisationer i EU, der udsender frivillige til humanitære projekter i ikke-EU lande. Som en del af programmet indgår der obligatorisk træning for alle frivillige – både online og med fysisk tilstedeværelse. De arbejdsopgaver, man kan få som frivillig udsendt, afhænger af ens kompetencer, men kan fx være: organisationsudvikling, kapacitetsopbygning, projektledelse, katastrofe- og risikostyring, fødevarer og ernæring, vand og sanitet mm.

Organisationerne

  Ingeniører Uden Grænser Danmark
     
  Build Up Nepal
     
  Emergency Architecture & Human Rights
     
  Engineers Without Borders Sierra Leone
     
  Folkekirkens Nødhjælp Nepal
     
 
Ingeniører Uden Grænser Sverige
     
  Mavuno Improvement for Community Relief and Services, Tanzania
     
  Ingeniører Uden Grænser Norge

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Kalvebod Brygge 33
1560 København V

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:

Peter Horne Zartsdahl, Generalsekretær
phz@iug.dk
+45 6067 7090

Følg IUG på

Vidste du at...

den forventede levealder i Sierra Leone er cirka 52 år. Det er en af verdens laveste.