Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG's frivillige til Kulturnatten 2017

Mød IUG på Kulturnatten

Mød Ingeniører Uden Grænser, når vi deltager i Ingeniørforeningen IDA's arrangement på Kulturnatten fredag den 12. oktober kl. 18-23.

På IUG's stand kan du blive klogere på nogle af vores mange projekter, som gør en forskel. Hør fx om vores projekt med tørring af hvid te i Zimbabwe mens du nyder en lille smagsprøve på hvid te. Her fortæller vi, hvordan dansk teknologi til affugtning af kældre hænger sammen med tørring af hvid te.

Studerende fra Københavns Erhvervsakademi fortæller om deres videreudvikling på et projekt med solcelledrevede mobilopladningsstationer, så landsbyer i Sierra Leone kan lade deres mobiltelefon op, selvom der ikke er elektricitet. 83 % af befolkningen i Sierra Leone har nemlig en mobiltelefon, men kun 6 % af landet har adgang til elektricitet. 

Du kan også se en prototype på et lille skrivebord, skolebørn i Zimbabwe kan have på skødet. En lille solcelledrevet lampe gør det muligt at læse lektier, når det er blevet mørkt.

Hvis du bliver medlem af IUG på Kulturnatten, får du også en smart IUG t-shirt med oven i købet. Du har også mulighed for at købe en af vores flotte bæredygtige tasker af genbrugt folieemballage.

Se hele programmet for Kulturnat i IDA

Følg IUG på

Vidste du at...

den forventede levealder i Sierra Leone er cirka 52 år. Det er en af verdens laveste.