Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Mere end 600 manddage i felten for IUG - sikke et år: bliv medlem eller giv et gavemedlemskab i julegave

I 2016 lagde IUG mere end 600 manddage i felten. Dette betyder at IUG har arbejdet målrettet for at sikre basale overlevelsesmuligheder og øget livskvalitet for verdens fattigste og marginaliserede befolkningsgrupper. IUGs stærke base af frivillige har ved hjælp af innovative, simple og bæredygtige tekniske løsninger sikret helt basale menneskerettigheder for lokalbefolkningen i de små lokalsamfund IUG arbejder i.

At sikre basale rettigheder som adgang til rent vand, elektricitet eller fødevare er fundamentet for IUG. For i indsatsten om at bygge en bedre fremtid for verdens fattigste, findes en stor del af arbejdet i at skabe et bæredygtigt og stærkt fundament; for med dét fundament kan der bygges til og udvikles.

De mange manddage i felten ville ikke være en realitet uden IUGs frivillige, som gratis stiller sin tekniske viden til rådighed. I 2016 har IUG opnået en rekordhøj medlemstilslutning, og det er vi utrolig glade for, for derved kan vi skabe resultater der konkret skaber et bedre liv for verdens fattigste.

Giv en bedre fremtid for verdens fattigste med et gavemedlemskab til IUG, og glæd din bror, søster, far, mor, ven eller hvem du vil med en anderledes og meningsfuld julegave.

Med et gavemedlemskab er du ikke kun med til at bygge et bedre liv og sikre basale overlevelsesmuligheder for verdens fattige. Med dit gavemedlemskab giver du også muligheden for at indgå i et kompetencestærkt og engageret netværk af fagtekniske frivillige. 


Et ordinært gavemedlemskab: kr. 300 
Gavemedlemskab for studerende: kr. 150 

IUG fremsender en velkomstmail til enten dig som giver, eller til den du ønsker at give gaven til. Kontakt blot IUGs sekretariat: info@iug.dk og fortæl os hvem vi skal glæde. 

Køb et gavemedlemskab enten via: 
Mobilepay: 71799406 - anfør navn, e-mail og "julegave" 
Bankoverførsel: 
Danske Bank
Reg nr: 3543
Konto: 3543626236
(huske at angive navn, e-mail og "julegave") 

 

Vidste du at...

den forventede levealder i Sierra Leone er cirka 52 år. Det er en af verdens laveste.