Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Lars (bagerst i IUG t-shirt) har besøgt Opportunity Training Centre, hvor han har undervist skolen i økonomistyring.

Lars underviser erhvervsskole for handicappede i økonomistyring

En af IUG's frivillige, Lars Falkenberg, er for nylig kommet hjem fra Sierra Leone, hvor han har besøgt IUG's partnerorganisation Opportunity Training Centre (OTC) i økonomi- og budgetstyring. OTC er en erhvervsskole for handicappede i Kenema-området i det østlige Sierra Leone. 

Læs mere om OTC

Til daglig arbejder Lars som Senior Treasury Manager i Nets og er derfor ikke ingeniør eller tekniker, som IUG's frivillige typisk er. Det er dog ikke en hindring for Lars, da IUG's projekter har brug for mange forskellige kompetencer - heriblandt økonomi. 

På OTC holdt Lars 3 dages kursus i økonomi- og budgetstyring for administrationen på den lille erhvervsskole, så man fremover kan holde styr på økonomien.

Lars fortæller: "Kæmpe respekt for de lokale frivillige, som får dette sted til at fungere med meget små midler og en hverdag stort set uden strøm og internet. De er dygtige og fornuftige folk. Den nye WASH bygning samt solcelleanlægget vil virkelig gøre en stor forskel hernede - så stor tak til alle jer i DK, som giver en hånd med på dette projekt." 

Se hvordan studerende laver flotte, bæredygtige tasker

Følg IUG på

Vidste du at...

spædbørnsdødeligheden i Sierra Leone er på 82 ud af 1000 levendefødte? Det er det andet højeste tal i verden.