Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Køb årets julegave fra IUG og støt den afrikanske økonomi

Ingeniører Uden Grænser sælger årets julegave, der udelukkende indeholder produkter fra Afrika. 

Gaven består af en lille pung, der fremstilles på Opportunity Training Center i Sierra Leone, som er en erhvervsskole for handicappede. Folieemballage fra drikkevarer bliver samlet, vasket og tørret og til sidst syet til unikke punge og tasker.

I pungen, som både kan bruges til penalhus, lille toilettaske o.lign er der to lækre CocoaFair chokoladebarer fra Social Foodies' fabrik i Sydafrika og en lille pose kaffe dyrket i Etiopien fra Impact Roasters. Pungen fås i mange forskellige motiver og farver.

Social Foodies er et bæredygtigt koncept, der hjælper socialt udsatte i Afrika ved at investere i projekter, som sikrer uddannelse og arbejdspladser, og ved at involvere sig i hele værdikæden fra småbøndernes arbejde til de færdige produkter.

Impact Roasters investerer en del af overskuddet i projekter, der støtter op om særligt unge og uddannelse, og i kaffe-importen er mellemmændene skåret fra. Kaffen importeres direkte fra bønderne i Etiopiens højland til risteriet i København og herved styrkes lokalsamfundene, hvor kaffen dyrkes, mest muligt.

Gaven koster 200 kr, hvis du henter den i København eller 240 kr med forsendelse. Alt overskuddet går til IUG's arbejde. 

 - og køb din julegave

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Kalvebod Brygge 31
1560 København V

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:
Generalsekretær,
Dorte Lindegaard Madsen
50 59 94 06
dlm@iug.dk

Følg IUG på

Vidste du at...

den forventede levealder i Sierra Leone er cirka 52 år. Det er en af verdens laveste.