Støt IUG
Kontakt Bliv medlem

Julegaver, vi kan bringe ud i verden

Hos IUG ligger julen lidt før andres jul - og igen i år har Ingeniører Uden Grænser fået nogle rigtig gode julegaver, som vi kan give videre til andre i form af brønde, solenergi, træning og meget meget mere.

IUG har i december modtaget betydelige og store donationer fra Novo Nordisk Fonden og CISU (Civilsamfund i Udvikling).

Herudover har vi også i december modtaget donationer fra:

  • Marie og M.B. Richters Fond
  • De ansatte i Sweco Danmark
  • Fonden af 17-12-1981
  • Henry Donsruds Fond
  • Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S
  • Danidas oplysningspulje

 

Container til Sierra Leone afgår snart

Den 20. december pakker vi en 40 fods container til Sierra Leone, som bliver sendt afsted i forbindelse med projekterne om solceller på sundhedsklinikker og vores støtte til handicaptræningscentret (OTC) i Kenema. Her har vi modtaget mange fine donationer af tegneblokke fra NIRAS, arbejdstøj fra STARK samt donationer fra Aarhus Vand, Grundfos, Dupont Food, Tagarno A/S, Syddansk Erhvervsskole, Depotgården Fredericia, private borgere i Fredericia og mange flere.

Til alle jer derude, der har støttet IUG nu og igennem hele 2017 sender vi en varm tak og bringer med stor taknemlighed vores virke og donationer ud til de lokalsamfund, vi arbejder med for at sikre et bedre liv og helt basale rettigheder som adgang til vand, elektricitet, uddannelse og sundhed.

Vi vil i vores kommende årsberetning dedikere en side til alle jer, som har støttet IUG i 2017.

Støt IUG på MobilePay

doner et valgfrit beløb på 79443

Vidste du at...

ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal forbedre mennesker liv i udviklingslande.