Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Paneldebat til Verdens Vanddag 22. marts 2018

IUG er med i access2innovation

Ingeniører Uden Grænser har indgået samarbejde med innovationsnetværket access2innovation og deltager derfor også i deres konference i Aalborg til september.

Access2innovation samler NGO’er, virksomheder og andre i nye samarbejder, hvor der skabes nye bæredygtige løsninger og forretningsmodeller til udviklingslande og nødhjælpssektoren.

IUG har tilsluttet sig netværket blandt andet for at styrke båndene til den private sektor i Danmark.

"Næsten alle vores projekter har et økonomisk incitament som drivkraft," siger IUGs generalsekretær Dorte Lindegaard Madsen. "Uanset om vi arbejder på vandprojekter landmænd i landdistrikterne i Afrika eller støtter omlægningen fra sort te til hvid teproduktion, er der altid et forretningsmæssigt element, der spiller en vigtig rolle for bæredygtigheden. Tilslutning til access2innovation virker som en naturlig ting at gøre."

Ingeniørforeningen IDA har også for nylig tilsluttet sig access2innovation. Læs access2innovations nyhed (engelsk) om de nye samarbejder.

Læs mere om konferencen i Aalborg, der sætter fokus på partnerskaber om FN’s Verdensmål og bæredygtig forretning.

Støt IUG på MobilePay

doner et valgfrit beløb på 79443

Vidste du at...

ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal forbedre mennesker liv i udviklingslande.