Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUGs projektfolk ved seminaraften om køle- og opbevaringsfaciliteter

Invitation til seminaraften: vi undersøger hvordan adgang til kølefaciliteter kan give bonus for fattige bønder i Sierra Leone - kom og vær' med.

Vores projektfolk, eksportingeniører, Christopher Vedelsby og Rune Holse, netop landet fra mission i Sierra Leone, vil fortælle om hvordan IUG via køle- og opbevaringsfaciliteter kan optimere salg og produktionen for småbønderne IUG arbejder med i projektet Growing Walls. Rune og Christopher vil dele deres viden, så vi dermed kan begynde at se på de mulige tekniske løsninger som projekt skal indeholde. Interesserede kan høre Rune og Christopher fortælle om deres mission og indgå i sparring omkring tekniske løsningsforslag. Fokus for aftenen vil være på diskussion og identificering af mulige tekniske løsninger og valg af samarbejdspartnere. 

 

Seminaraftenen finder sted d. 22. februar kl. 18-20 Sankt Annæ plads 16, 1250 København K. (der vil være en lille pause med lidt spise).

 

Vi glæder os til at se dig til en spændende aften.

Læs mere om Christopher og Runes mission her

Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget en tank til opsamling af regnvand og har koblet skolen til den offentlige vandforsyning.