Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG etablerer installationer til vindenergi i Palæstina

Invitation til opstart af ny vindgruppe i Aarhus

Har du interesse i vind som alternativ energikilde og i et udviklingsperspektiv? IUG indbyder til opstartsmøde i IUGs nye vindgruppe tirsdag d. 24. januar kl. 18:00- ca. 20:00 - adresse følger. 

Dagsorden

18.00                  Velkomst.
18.10                  Introduktion af deltagere.
18.25                  Hvorfor en vindgruppe i Aarhus?
18.40                  Forslag til indledende arbejdsopgaver for                                       vindgruppen til diskussion.            
19.30                  Nedsættelse af arbejdsgrupper                                                     samt gruppeleder.                                              
20.00                  Forventet afslutning.

 

Tilmeld dig her

 

Den første opgave for gruppen vil være, at analyse og undersøge mulighederne for udnyttelse af vindenergi i de lande i Øst- og Vestafrika, som IUG arbejder i.
Analysen skal, udover at kortlægge vindpotentialet, også vurdere hvilke mølleteknologier, som det vil være realistisk at anvende, når man også inddrager økonomi, finansielle muligheder og ikke mindst krav til vedligeholdelse.
Har du lyst og interesse i at deltage ovennævnte gruppe arbejde, så send venligst en mail til tovholder Frank Hansen: f.hansen@velux.com med dit navn og kontaktoplysninger, samt eventuelt et par ord om din baggrund.
 
Vel mødt i Aarhus. 

Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget en tank til opsamling af regnvand og har koblet skolen til den offentlige vandforsyning.