Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Klimaforandringerne ses tydeligt i Sierra Leones hovedstad, Freetown

Invitation til masterclass om klimaforandringer og fattigdom

Vi er stolte over at videresende tilbuddet om at deltage i en Master Class om samspillet mellem klimaforandringer og fattigdom til vores medlemmer. I løbet af seks moduler fra januar til august 2020 vil vi præsentere skræddersyede moduler og temaer, der er relevante for vores fire organisationer.

Masterklassen er i fællesskab udviklet af IUG, Arkitekter Uden Grænser, Emergency Architecture & Human Rights (EAHR) og DIB. Baseret på vores fælles fokus på at skabe udvikling gennem engineering, konstruktion og arkitektur, vil de seks moduler være skræddersyet og relevante for at øge vores kapacitet som tekniske humanitære udviklingsorganisationer.

Se den officielle invitation (på engelsk)

Oversigt over moduler

Introduktionsmodul - 11. januar: Internationale rammer, der arbejder med klimaforandringer og fattigdom og introduktion af de cases, der skal analyseres i løbet af masterclassens fem moduler.
Modul 1 - 22. februar: At skabe forandring - tværkulturelt samarbejde, de oprindelige folks viden og klimatilpasning.
Modul 2 - 28. marts: Deltagelsesmetoder i projektudvikling og implementering.
Modul 3 - 2. maj: Modstandsdygtighed og risikoreduktion i by- og landdistrikter.
Modul 4 - 20. juni: Klimavenlige / grønne løsninger i det byggede miljø: Hvordan man forhindrer mennesker i at blive en del af problemet, der kommer ud af fattigdom.
Modul 5 - 29. august: Partnerskaber, fortalervirksomhed og (innovativ) finansiering: samfunds- og samarbejdsmetoder.

Se oversigt over moduler og forelæsninger for yderligere information

Depositum ved registrering er 500 DKK. Beløbet returneres, hvis der er deltaget i mindst 4 moduler - interessen for masterclassen er så stor, at vi føler os forpligtet til at have et depositum for at sikre deltagelse. Betalingen af ​​gebyret foretages, når deltagerne har modtaget en bekræftelse på tilmeldingen i master class.

Krav: Deltagerne skal være medlemmer af en af ​​de fire organisationer og forpligtet til at anvende den erhvervede viden i deres respektive organisationer.

Frist for tilmelding til masterclassen er 15. december 2019 via dette link. Masterclassen foregår på engelsk.

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Kalvebod Brygge 31
1560 København V

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:
Generalsekretær,
Dorte Lindegaard Madsen
50 59 94 06
dlm@iug.dk

Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget en tank til opsamling af regnvand og har koblet skolen til den offentlige vandforsyning.