Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG har etableret 21 brønde i smålokalsamfund i Sierra Leone

Markering af Vandets Dag - World Water Day holdt sted 22.3.2017

World Water Day satte fokus på vand som en af verdens mest værdifulde ressourcer – uundværlig for menneskeheden og naturen. I dag lider mange mennesker under problemer, som udspringer af mangel på adgang til rent vand. 663 millioner mennesker - 1 ud af 10 – har ikke adgang til rent vand. Samtidig vil adgang til rent vand mange steder i verden være nøglen til en mere bæredygtig og retfærdig verden. Det handler om, hvordan vi i fremtiden forvalter globale og lokale vandressourcer retfærdigt og bæredygtigt.

Ved markering af vandets dag d. 22.3 hos IUG gav Børnefonden og IUG hinanden sparring på arbejdet i mindre lokale samfund med at tilvejebringe adgang til rent vand. Fokus var på begge organisationers projekter i Vestafrika og centralt for aftenen var borgerinddragelse, lokalt ejerskab og bæredygtighed.

 

Bliv medlem idag hos Ingeniører Uden Grænser og støt udviklingen af brønde i Sierra Leone!

 

                
Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning