Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUGs formand Bent Michael Nielsen (tv.), da han overtog formandsposten i maj 2017.

Ingeniører Uden Grænsers formand fylder rundt

Civilingeniør M.IDA EUR ING og formand for Ingeniører Uden Grænser Bent Michael Nielsen fylder 70 år den 4. februar 2018.

Bent Michael Nielsen har siden han påbegyndte sit studie til civilingeniør tilbage i 1969 ved Danmarks Tekniske Højskole (nu Danmarks Tekniske Universitet) været medlem af først Dansk Ingeniørforening DIF og siden Ingeniørforeningen i Danmark IDA.

En lang årrække var Bent Michael Nielsen engageret i ingeniørforeningernes politiske liv som repræsentant for Ingeniørlisten. Som medlem af repræsentantskab, hovedbestyrelse og forretningsudvalg var han med til at sammenlægge de to tidligere foreninger, Dansk Ingeniørforening og Ingeniørsammenslutningen, til den fælles nye forening Ingeniørforeningen i Danmark, etablering af det nye ingeniørdomicil på Kalvebod Brygge, fastlæggelse af ny strategi for foreningen, gennemførelse af den nye strategi og ansættelse af ny direktør samt sammenlægning af forbund og hovedforening.

En travl mand med mange interesser

Bent Michael Nielsen er til daglig beskæftiget som indehaver og administrerende direktør for to erhvervsudlejningsejendomme, har sit eget rådgivende ingeniørfirma BMN-Consult-D&V og bruger stor del af sin tid som formand for Ingeniører Uden Grænser (IUG). IUG har ca. 1.300 medlemmer, er aktive i 10 lande i Afrika, Asien og Latinamerika med gennemførelse af projekter omkring vand, sanitet, hygiejne, affald, energi, bæredygtighed, fødevaresikkerhed, byggeri, uddannelse samt katastrofehjælp. Bent Michael Nielsen er også engageret motionist og dyrker cykling, sejlads, golf, badminton og løber på ski.

Med utrættelighed arbejdede Bent Michael Nielsen for at få placeret den danske ingeniørmæssige faglighed i et verdensperspektiv. Med sit eget ståsted i HVAC verdenen (Varme, ventilation og indeklima) var han med til at placere indeklimaverdenen i de respektive organisationer i norden, Europa og verden og var hovedansvarlig for Cold Climate HVAC konferencen i 2009 i Sisimiut.

Vil man betænke Bent Michael Nielsen på hans runde fødselsdag ønsker han, at man bidrager til IUGs arbejde på Reg nr: 3543 Konto: 3543626236 eller Mobilepay 71 79 94 06.

Støt IUG på MobilePay

doner et valgfrit beløb på 79443

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Kalvebod Brygge 33
1560 København V

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:

Peter Horne Zartsdahl, Generalsekretær
phz@iug.dk
+45 6067 7090

Vidste du at...

den forventede levealder i Sierra Leone er cirka 52 år. Det er en af verdens laveste.