Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Du kan hjælpe via en donation til: reg nr: 3543 Konto: 3543626236 eller via MobilePay 71799406 (mærk indbetaling med SL aug 2017)

Hjælp ofrene for oversvømmelser og mudderskred i Sierra Leone

-Giv et bidrag eller bliv aktiv frivillig

Sierra Leone er som bekendt ramt af voldsom regn og som følge er flere hundrede mennesker omkommet i mudderskred, og formodentligt mere end 10.000 mennesker er berørte af katastrofen. Og som altid er det de fattigste kvarterer der bliver hårdest ramt. Ingeniører uden Grænser (IUG) har et tæt mangeårigt samarbejde med Ingeniører uden Grænser Sierra Leone (EWB SL), hvorfor vi i denne nødens stund naturligt rækker ud for støtte, for at bistå vores partner i Sierra Leone med at redde liv og sikre fattige familiers overlevelse i de kommende måneder. Den største frygt er nu udbrud af kolera og tyfus, så adgang til rent vand har absolut høj prioritet.

Vi har brug for din hjælp

Vi har brug for al den støtte vi kan indhente og beder om din hjælp. Du kan støtte ofrene med en aktiv indsats og blive frivillig i Team Sierra Leone. Har du ikke mulighed for en aktiv deltagelse denne gang, kan du hjælpe via en donation til: Reg nr: 3543 Konto: 3543626236 eller via MobilePay 71799406 (mærk indbetaling med SL aug 2017)

EWB SL har et stærk lokalt netværk i de berørte Townships, og har arbejdet i de berørte områder igennem de sidste mange år. Vores tilstedeværelse og vores partners lokalkendskab giver den bedst mulige garanti for at hjælpen når frem til de familier som har absolut allermest brug for det, og ikke skal igennem store statslige systemer med den medfølgende frygt for svind og langsomlighed - vi ønsker at handle hurtigt og effektivt med vores fagtekniske humanitære indsats.  

Vil du være med på Team Sierre Leone?

Vi søger  i vores medlemskreds frivillige der kan bistå med tid og erfaring i forhold til indsats – solide engelskkundskaber er en forudsætning.
Vi har brug for:
  1. En teamkoordinator – VIGTIGT: det er helt centralt at du har tid i de kommende uger til at være en del af teamet på sekretariatet i Kbh. Fagteknisk viden sikres fra netværk, så dine evner til at koordinere er det helt centrale, og det vi går efter.
  2. Netværk af fagfolk der vil bistå med teknisk viden så vi får sat en relevant og effektiv indsats ind i SL med partner. VIGTIGT: du skal kunne byde ind med relevant viden og erfaring.
  3. Frivillig der skal bistå i Sierra Leone – VIGTIGT: du skal have tid og mulighed til udstationering i et par måneder og kunne håndtere arbejdet i en nødhjælpssituation.
Send tilkendegivelse om mulighed for at være med i team Sierra Leone - skal sendes straks til IUG sekretariat – husk CV på engelsk. Skriv i emnefeltet i e-mail hvilken af ovenstående funktioner du byder ind på.

IUG Kontaktperson er: 
Dorte Lindegaard Madsen, Generalsekretær IUG
Telefon +45 50 59 94 06
Email:dlm@iug.dk

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Kalvebod Brygge 33
1560 København V

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:

Peter Horne Zartsdahl, Generalsekretær
phz@iug.dk
+45 6067 7090

Vidste du at...

i Kétao, Togo, er der ingen toiletter? Derfor arbejder IUG for at forbedre de sanitære forhold.