Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Ingeniørfirmaet Ekolab har valgt at donere 10.000 kr til IUG's arbejde

Gavmild donation fra Ekolab

Ingeniører Uden Grænser er meget taknemmelige for at ingeniørvirksomheden Ekolab i august har valgt at donere 10.000 kr til vores arbejde.

”Ekolab er et rådgivende ingeniørfirma specialiseret i bæredygtigt byggeri. Vi ser det derfor som naturligt, også at arbejde med den interne bæredygtighed og vores påvirkning af omverdenen.  Vi vil skabe trivsel for medarbejdere og yde et bidrag til omverdenen. I foråret 2019 var hele firmaet inviteret til en proces med lokalisering af relevante donationer og valget faldt bl.a. på IUG - fordi de gør det, vi ikke selv gør,” siger Jørgen Lange, Direktør/Indehaver af Ekolab om donationen til IUG.

Hos IUG vakte donationen stor glæde:

”Vi er meget glade for og taknemmelige over meget flotte donationer som den fra Ekolab, som gør en stor forskel i arbejdet med at bringe teknisk viden i spil i nogle af verdens fattigste lande. For os er det et ekstra skulderklap, når ingeniørfirmaer vælger at støtte IUG’s arbejde,” siger Dorte Lindegaard Madsen, Generalsekretær i IUG.

Se mere om Ekolab på deres hjemmeside

Følg IUG på

Vidste du at...

ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal forbedre mennesker liv i udviklingslande.