Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG deltog i den bæredygtige messe Grøn KBH 2018

Fokus på affald som ressource på Grøn KBH

I weekenden den 2. og 3. juni afholdt det velgørende teleselskab GreenSpeak den bæredygtige messe Grøn KBH for andet år i træk. 

Ingeniører Uden Grænser har samarbejde med GreenSpeak, som løbende uddeler overskuddet efter hvordan kunderne stemmer. I alt har IUG fået over 20.000 kr. af GreenSpeak indtil videre.

På trods af sommervejret var messen fint besøgt - man kunne blandt andet smage snacks med insektmel, produkter fra Bybi og lære mere om fleksibel affaldssortering. IUG deltog med vores flotte messematerialer og de flotte, bæredygtige tasker fra Opportunity Training Center i Sierra Leone. Tusind tak til de frivillige, der var med til at fortælle om IUG begge dage. 

Se hvilke abonnementer du kan få hos GreenSpeak (Obs: Hvis du skifter til GreenSpeak via dette link, vil det blive registreret at du kommer fra IUG's side)

     
     
     
     
     

Støt IUG via GreenSpeak

Tilmeld dig GreenSpeak ved at ringe til dem på 7179 7179 eller besøg deres hjemmeside 
greenspeak.dk

GreenSpeaks overskud bliver fordelt to gange om året via afstemninger blandt deres abonnenter. Som kunde har du derfor rig mulighed for at give din støtte til IUG.

Jo flere kunder, som peger på IUG, jo større andel af overskuddet får vi tildelt.

Vidste du at...

IUG sammen med den lokale organisation Karwan Development Foundation (KDF) har udbredt et unikt advarselssystem, mod oversvømmelser i Pakistan