Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Ansatte i Rambøll og frivillige i IUG hjælpes ad om at få styr på donationerne fra 3M.

Endnu en donation på vej til Opportunity Training Centre i Sierra Leone

Fredag den 22. februar var ansatte i Rambøll og repræsentanter fra Ingeniører Uden Grænser samlet hos Rambøll i Ørestaden for at optælle doneret udstyr fra 3M.

De donerede høreværn, støvmasker, sikkerhedsbriller og andet beskyttelsesudstyr skal nemlig til IUG's partner Opportunity Training Centre (OTC), hvor en container snart bliver sendt afsted. I containeren er blandt andet det solcelleanlæg, som skal give skolen mere stabil og billigere adgang til elektricitet. 

OTC er en erhvervsskole for personer med fysisk handicap i Kenema-området, hvor eleverne lærer at skrive, læse og regne samtidig med at de lærer et håndværk, som vil kunne give dem en indtægt i fremtiden. Et eksempel på sådan et håndværk er smedjen, hvor en del af udstyret fra 3M skal beskytte eleverne bedre mod metalsplinter, støj mv.

Læs mere om OTC

Har du - eller en virksomhed du kender - noget af følgende til donation til OTC?

IUG har allerede modtaget mange fantastiske donationer til OTC, men der er stadig brug for fx: måleudstyr til elektronikarbejde, loddekolber, værktøj til smedjearbejde, saks, symaskiner mv til skrædderi, udstyr til hår- og kosmetiksalon (børster, curlere, elastikker, make-up børster mv), kontormaterialer (ventilation, skriveredskaber, mapper), nyt tøj og sko (til både mænd og kvinder), projektorer. Kontakt frivillig containerkoordinator Mette Bendtsen Qvistgaard for nærmere aftale: mq@iug.dk.

     
Vidste du at...

ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal forbedre mennesker liv i udviklingslande.