Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Børnene i Gandorhun, Sierra Leone havde aldrig set så meget rent og klart vand

Donation fra Rambøll Fonden sikrer rent drikkevand til endnu en landsby i Sierra Leone

En donation fra Rambøll Fonden til Ingeniører uden Grænser til et vandprojekt i Kenema distriktet i Sierra Leone vil give endnu en landsby adgang til rent drikkevand.

Projektet bygger på et tidligere projekt i Gandorhun, hvor pumpen for nylig blev installeret og landsbyen kunne glæde sig over aldrig mere at skulle drikke fra pytter, vandløb og gamle brønde, hvor vandet ofte er urent.

Det nye projekt indeholder ud over en boring med en solcelledrevet pumpe også et samarbejde med det lokale universitet Eastern Polytechnic, hvor de studerende bliver inddraget for at give lokalbefolkningen den nødvendige viden, for at de i fremtiden selv kan udføre lignende projekter.

EWB-SL er IUGs faste samarbejdspartner i Sierra Leone. Derigennem har IUG sikret sig konstant repræsentation i Kenema distriktet og dermed også sikret, at projekterne overvåges efter de er afsluttet og overdraget til de respektive landsbyer.

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Kalvebod Brygge 33
1560 København V

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:

Peter Horne Zartsdahl, Generalsekretær
phz@iug.dk
+45 6067 7090

Vidste du at...

ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal forbedre mennesker liv i udviklingslande.