Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Mads Kirkegaard, Direktør Polytech A/S ©

Donation fra Polytech sikrer børns skolegang i Uganda

Polytech har med et nyt premium virksomhedsmedlemskab hos Ingeniører Uden Grænser - Danmark, valgt at bringe dansk knowhow til skolebørn i fattige landområder i Uganda.

Regionen er et af de steder i verden med hyppigst lynnedslag og med Polytechs viden og teknisk knowhow om lynafledning, er en hel skolematrikel med lærerboliger og klasselokaler nu sikret mod lynnedslag.

 

”Vi er stolte over at blive en del af Ingeniører Uden Grænser – Danmark. Det har altid været meget vigtigt for os at støtte lokalsamfund og promovere bæredygtig udvikling. Med vores brede vifte af teknisk ekspertise internt, ser vi frem til at bidrage til projekter med andre donorer. Vi er overbevist om, at samarbejde og innovation er vejen frem, især hvis vi ønsker at opbygge en bæredygtig fremtid.

 

For hvis vi bruger vores færdigheder og evner på det rigtige sted og det rigtige tidspunkt, kan vi nå langt sammen. Det er også vigtigt at huske, at humanitære katastrofer og miljøkatastrofer ikke er begrænset til landegrænser – og det bør vores overvejelser og hjælp heller ikke være.”

- Mads Kirkegaard, Direktør Polytech A/S

 

Ingeniører Uden Grænser er glade for, at den danske vindenergivirksomhed ønsker at bidrage til IUGs arbejde.

 

”IUG tilbyder danske virksomheder en helt unik teknisk platform, hvor de kan bringe deres tekniske faglighed i spil for verdens fattigste og dermed arbejde for Verdensmålene. Vi byder Polytech varmt velkommen og håber at deres ansatte er nysgerrige på at blive en del af vores frivillige virke også.” 

- Bent Michael Nielsen, Formand IUG

Vidste du at...

den forventede levealder i Sierra Leone er cirka 52 år. Det er en af verdens laveste.