Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Danske Vandværker har valgt at tegne virksomhedsmedlemskab i IUG

Danske Vandværker er nyt virksomhedsmedlem i IUG

Det er med stor glæde og med en vision om spændende potentiale for synergi og læring fra en dansk platform, at IUG byder velkommen til Danske Vandværker som virksomhedsmedlem hos IUG. Siden etablering af vores organisation tilbage i 2001 har adgang til rent vand været et helt centralt fokus i vores virke – som en menneskeret og som et fundamentalt element i al udvikling. Med DVV som medlem hos IUG, ser vi en utroligspændende mulighed for at tage den danske erfaring for borgerdrevet lokal vandforsyning med os i felten og høste af dansk viden og knowhow i forhold til de udviklingsprojekter, vi arbejder med i blandt and Sierra Leone og Zimbabwe på netop lokal vandforsyning.

      ”Når Danske Vandværker vælger at donere penge til IUG’s arbejde, er det fordi, at det kan skabe en platform for samarbejde og synergi mellem den viden, som Danske Vandværker og vores medlemmer ligger inde med, og de projekter som IUG har ude i verden omkring sikring af og oplysning om rent drikkevand og fordelen ved forbrugereje. Vi er begge demokratiske organisationer, der ønsker at fremme og sætte fokus på netop forbrugereje, og formidle den historie og tradition danskerne har for at organisere sig og bidrage til det lokale fællesskab,” siger Susan Münster, direktør for Danske Vandværker.


Vi takker mange gange for medlemskabet og glæder os til en spændende fremtid sammen.

Læs mere om Danske Vandværker

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Kalvebod Brygge 33
1560 København V

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:

Peter Horne Zartsdahl, Generalsekretær
phz@iug.dk
+45 6067 7090

Følg IUG på

Vidste du at...

ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs verdensmål for bæredygtig udvikling, som skal forbedre mennesker liv i udviklingslande.