Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
IUG, partnermission Ghana
Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning

Strategi og fokusområder 2015 – 2020

 

IUG fra 2015 til 2020

Med afsæt i strategien ”Vi skaber en bedre fremtid - Strategi og fokusområder 2015 – 2020” vil IUG bevæge sig frem mod følgende målsætninger.

  • IUG har etableret tætte og langsigtede partnerskaber med en række relevante samarbejdspartnere både internationalt og lokalt (NGO’er og donorer).
  • IUGs projekter har en stor sammenhængskraft og synergi på tværs af IUGs tematiske fokusområer, og der arbejdes ud fra en programtilgang.
  • IUG har specialiseret sig inden for specifikke kerneområder og specifikke tekniske løsninger. Vi kan tilbyde videnoverførsel og tekniske løsninger, som er testet og fundet velegnede i de lokale sammenhænge, hvor IUG hovedsageligt arbejder og i forhold til at skabe merværdi og forbedre levevilkår.
  • IUG baserer sit virke på et stærkt og bredt fagligt fundament med afsæt i involvering af flere aktive frivillige med viden og erfaring inden for IUGs fokusområder. 

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Skt. Annæ Plads 16, 3
1250 København K

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:
Generalsekretær,
Dorte Lindegaard Madsen
50 59 94 06
dlm@iug.dk