Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Om ganske få måneder vil børnehjemmet kunne tage den nye træningsbygning i brug
Vidste du at...

IUG sammen med den lokale organisation Karwan Development Foundation (KDF) har udbredt et unikt advarselssystem, mod oversvømmelser i Pakistan

Ny træningsbygning til handikappede børn i Bolivia

På børnehjemmet Hogar San José i Santa Cruz, Bolivia er der i øjeblikket ved at blive opført en ny træningsbygning for de handikappede børn. Byggeriet gik i gang januar 2015 efter at projektgruppen i IUG har arbejdet på at få de formelle ting på plads, herunder finansieringen.

I Bolivia er man vanskeligt stillet, hvis man er et forældreløst barn og man er endnu dårligere stillet, hvis man tillige har et handikap. Der er ingen hjælp fra staten til de børn.

Børnehjemmet Hogar San José har i øjeblikket ca. 30 børn boende. Hjemmet er opbygget med støtte fra flere forskellig frivillige og fonde. Ved at træne de handikappede børn forbedres deres færdigheder og muligheder for læring, så de bedre kan klare sig i deres voksne liv. Dermed øges børnenes livskvaliteten også betragteligt.

Den nye træningsbygning, som opføres af IUG, har netop til formål at forbedre disse individuelle træningsvilkår således, at der kan skabes bedre rammer for børnenes træning og fremtidige formåen.

Nyt fra projektet

Fakta

Hvor

Santa Cruz, Bolivia

Hvornår

2015

Partnere

The Foundation Alirio Henao - Hogar San José

Donorer

Lauritzenfonden, Ellehammerfonden, Fonden af 24. december 2008, Goldmann Sachs

Status

Afsluttet