Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Lørdag d 14.11 var mange af IUGs projektledere samlet til et årsmøde mellem projektgrupperne.
Hvidste du at
IUG sammen med den lokale organisation Karwan Development Foundation (KDF) har udbredt et unikt advarselssystem, mod oversvømmelser i Pakistan
IUG Projektgruppe seminar d. 14.11

Det er godt at dele hinandens erfaring og høre, at andre IUG projektgrupper også sidder med udfordringer, der ligner, hvad der knokles løs med i egen projektgruppe.

Lørdag d 14.11 var mange af IUGs projektledere samlet til, hvad der efterhånden er ved at blive en tilbagevendende tradition, et årsmøde mellem projektgrupperne.

Dagen havde fokus på de centrale spørgsmål, som vi ofte tumler med, i vores projektgrupper - ud over det faglige i projekterne. Nemlig hvordan sikre vi motivation i projektgrupperne, hvordan kan jeg som projektleder styrke min gruppes samlingskraft og vedholdenhed, og ligeså hvilke motiver driver os i vores virke for organisationen, i forhold til ”the BIG why”, men også på det mere individuelle plan.

Der var en rigtig god sparring imellem grupperne, og det styrker hver i sær at få input og sparring, da problemer og erfaring ofte er meget ens på tværs af grupperne.

På dagen blev det også diskuteret, hvorledes projektgrupperne aktivt kan gøre brug af det styrkede fokus på fagligheden i IUG via etablering af de fagtematiske grupper. Videndeling og kontinuerlig dokumentering af ens arbejde og erfaringer blev også vendt, da det i en organisation baseret på frivillighed er et utroligt vigtigt tema, da projektgrupper jo ofte ændre sammensætning i det lange løb.

Alt i alt en rigtig spændende dag som der blev sat stor pris på fra projektgruppernes side. Efterfølgende vil IUGs bestyrelse og PIG / PSG tage dagens konklusioner og kommentarer op til overvejelse, og søge at gøre de rammer, vi arbejder under, bare lidt bedre.
 

Udskriv Udskriv
 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt