Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
Hvidste du at
ved at være frivillig i IUG er du med til at arbejde for FNs 2015 mål, som skal give mennesker i udviklingslande et bedre liv
IUG på rådgivende og opfølgende mission på WASH projekt i Sierra Leone

IUGs projektfolk bestående af Bent Kjellerup, Per Jacobsen samt praktikant Astrid Høegh Jensen tager på mission d. 25. oktober for at tilse og afslutte IUGs projektet ”Right to Water and Sanitation” samt drøfte muligheder for kommende projekter med lokal partner Engineers without Borders – Sierra Leone (EWB-SL).

Projektet ”Right to Water and Sanitation” har resulteret i etableringen af brønde i 21 landsbyer i Kenema-distriktet. Projektet afsluttes med etablering af yderligere 2-3 brønde.

IUGs projektledere Bent Kjellerup og Per Jacobsen vil på denne mission aftale vilkårene omkring etableringen af disse brønde med EWB-SL, samt drøfte det hidtidige forløb omkring organisering af det lokale team.

IUG lægger vægt på at konsolidere det arbejde der allerede er udført ved at støtte organiseringen og opbygningen af kompetencer, til at kunne håndtere og vedligeholde de livsvigtige brønde. Yderligere arbejder IUG for at videreudvikle vandforsyningskonceptet teknologisk, og brede det ud til flere områder i distriktet.

Astrid Høegh Jensens praktik i Sierra Leone er på tre måneder, hvor opgaverne i Kenema-distriktet består i at skabe en reference (base line) for de parametre IUG vil følge over tid, for derved at kunne dokumentere effekten af IUGs aktiviteter på den lange bane. Astrid Høegh Jensen vil ikke kun følge initiativerne på vandområdet ”WASH”, men desuden på IUGs igangværende aktiviteter på Fødevaresikkerhed og Energi. Du kan følge med i Astrids mission her

Udskriv Udskriv

læs mere om IUGs vand og sanitetsprojekt i Tanzania

IUGs rejseblog

Følg IUGs udsendte 

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt