Bliv medlem
FORSIDEOM IUGPROJEKTERLOKALAFDELINGERSTØT IUGNYHEDER
I Bolivia hjælper IUG lokalbefolkningen med at udarbejde og implementere en miljøhandlingsplan, som på sigt blandt andet vil bidrage til en mere bæredygtig dyrkning af landbrugsjorden.
Hvidste du at
på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning
Googlers gør det

Du og dine kollegaer kan også gøre det!

For andet år i træk giver de ansatte i Google hinanden mulighed for at gøre en ekstra indsats for en god sag.

I forbindelse med den interne Google-kampagne, Giving Week, som finder sted i starten af december, opfordrer de ansatte hinanden til at støtte hinandens favorit NGO i forsøget på at skabe opmærksomhed om specifikke mærkesager eller organisationers arbejde.

I 2014 deltog fyrre Google-afdelinger i Giving Week, og omkring 10.000 ansatte var i stand til at indsamle næsten otte millioner US Dollars (godt 52 millioner DKK) til lidt over 30 forskellige NGO’er og andre organisationer. I år er målet at få seksogfyrre Google-afdelinger, hvilket vil sige godt 15.000 ansatte, til at deltage i Giving Week, og denne gang har IUG mulighed for at modtage en lille del af kagen, da vi er blandt de nominerede organisationer.

I Ingeniører uden Grænser er vi selvsagt utroligt glade for denne opbakning og ikke mindst for muligheden for at udbrede kendskabet til vores og andre EWB-organisationers arbejde verden over.

Vil I gå i googlernes fodspor?

Har du og dine kollegaer lyst til at tage handsken op, og udfordre de mange googlers på deres indsamlingsiver? Så start jeres egen kampagne, indsamlingsuge eller lignende op på jeres virksomhed, og gør en ekstra indsats for en god sag.

Kontakt os

IUG hjælper gerne med fif og ideer, hvis I skulle have behov for det. Kontakt os på info@iug.dk eller på telefon 70 27 40 06.

Udskriv Udskriv

STØT IUG'S ARBEJDE

Du kan støtte Ingeniører uden Grænser og vores arbejde ved at blive medlem.

BLIV MEDLEM

bliv frivillig i IUG

Vil du være frivillig?

Læs mere om at være frivillig i IUG

Se hvad vi søger hjælp til netop nu

Følg IUG på

Følg IUG på LinkedIn

 

© Ingeniører uden Grænser 2013 Sitemap | Downloads | Kontakt