Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Frederik, IUG's praktikant i Sierra Leone foråret 2018
Vidste du at...

IUG har arbejdet for at etablere adgang til rent drikkevand efter de voldsomme oversvømmelser og mudderskred i Sierra Leones hovedstad Freetown i august 2017

Kommunikationspraktikant i Ingeniører Uden Grænser til foråret 2019

Vil du kommunikere om den store forskel, Ingeniører Uden Grænser gør i udviklingslande – samtidig med, at du selv lærer en masse?

Så er det måske dig, vi søger som kommunikationspraktikant hos IUG.

Arbejdsopgaver

I dit praktikforløb får du grundig oplæring og indflydelse på dine arbejdsopgaver. Du vil løbende få faglig sparring og mere ansvar. Dine arbejdsopgaver bliver fx:

 • Lave opslag til IUG’s sociale medier
 • Skrive nyheder til hjemmesiden (Umbraco CMS)
 • Billed-/videoredigering
 • Layoutarbejde i fx Adobe InDesign
 • Planlægge og kommunikere om vores events – fx World Water Day og DSE messen
 • Udarbejde og videreudvikle informationsmateriale
 • Opsøgende pressearbejde
 • Udsendelse af nyhedsbrev til medlemmer

Du er…

 • Studerende på en relevant uddannelse – fx inden for kommunikation, dansk, journalistik el.lign.
 • Kreativ og er god til at se nye muligheder
 • Ivrig efter at blive endnu bedre til intern og ekstern kommunikation

Hvem er vi?
IUG er en teknisk-humanitær organisation af frivillige medlemmer med tekniske kompetencer. Vi samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at forbedre livsvilkårene for nødstedte og udsatte mennesker i fattige lande. Vi sikrer lokal forankring og varige løsninger, og vores indsats understøtter en række af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Du bliver en del af vores lille, men hyggelige sekretariat, der bor i Maskinmestrenes Hus på Sankt Annæ Plads 16.

Ansættelse

Praktikforløbet løber ca. 1. februar – 31. juli 2019 og arbejdstiden er ca. 30-37 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til, hvis du skal følge et fag ved siden af din praktik. Praktikopholdet er ulønnet, da det forudsættes, at dit uddannelsessted anerkender opholdet som meritgivende.

Spørgsmål?

Du kan læse mere om Ingeniører Uden Grænser på vores hjemmeside www.iug.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Anna Kronborg Haar på akh@iug.dk eller 70 27 40 06.

Ansøgning

Interesseret? Giv os dine informationer i dette spørgeskema og send din ansøgning og CV til akh@iug.dk hurtigst muligt og senest 1. november – vi afholder samtaler løbende.

Ingeniører Uden Grænser ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen - uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, handicap eller seksuel orientering.

Se opslaget på pdf

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Skt. Annæ Plads 16, 3
1250 København K

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:
Generalsekretær,
Dorte Lindegaard Madsen
50 59 94 06
dlm@iug.dk

Følg IUG på

Følg IUG på