Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning

IT-frivillig til IUG’s sekretariatet søges

Har du kompetencer inden for IT og ønsker du at gøre brug af disse i en frivilligt baseret, velgørende organisation? Ingeniører Uden Grænser søger en frivillig, der kan varetage IT-relaterede opgaver for sekretariatet og har lyst til at dedikere et par timers arbejde om måneden til dette formål.

Arbejdsopgaver

  • Oprettelse af IUG-emails til nye frivillige på vores Google-platform
  • Rådgivning af sekretariat mht. nyt udstyr, nye systemer etc.
  • Opsætning af pc’er, printere, systemer etc., så det er klar til brug
  • Generel assistance med IT

Arbejdsopgaverne er eksempler og vil afhænge af den frivilliges egne kompetencer og interesser.

Hvem er vi?

IUG er en teknisk-humanitær organisation af frivillige medlemmer med tekniske kompetencer. Vi samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at forbedre livsvilkårene for nødstedte og udsatte mennesker i fattige lande. Vi sikrer lokal forankring og varige løsninger, og vores indsats understøtter en række af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Du bliver en del af vores lille, men hyggelige sekretariat, der bor i Maskinmestrenes Hus på Sankt Annæ Plads 16.

Spørgsmål?

Du kan læse mere om Ingeniører Uden Grænser på vores hjemmeside www.iug.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IUG’s sekretariatschef Dorte Lindegaard Madsen på dlm@iug.dk eller på telefon 70 27 40 06.

Ansøgning

Hvis du er interesseret, så giv os dine informationer i dette spørgeskema hurtigst muligt.

Ingeniører Uden Grænser ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen - uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, handicap eller seksuel orientering.

Se opslaget på pdf

Kontakt IUG

Ingeniører Uden Grænser
Skt. Annæ Plads 16, 3
1250 København K

Tlf.: 70 27 40 06
E-mail: kontakt@iug.dk


Daglig ledelse, projektinformation og samarbejde:
Generalsekretær,
Dorte Lindegaard Madsen
50 59 94 06
dlm@iug.dk