Støt IUG
Kontakt Bliv medlem
Mange mistede deres hjem under oversvømmelserne i Pakistan i 2010. Sammen med de lokale bygger IUG halmhuse til oversvømmelsesofrene.
Vidste du at...

på folkeskolen Marmo Primary School i Tanzania bruger børnene hver dag to timer på at hente vand? Derfor har IUG bygget et tank til opsamling af regnvand og er nu ved at koble skolen til den offentlige vandforsyning

Informationsmøde om IUG

Næste informationsmøde:

WASH møde onsdag d. 24. februar kl. 17.30 - 19.30

For alle der ønsker at blive en aktiv del af IUG

På mødet vil vi blandt andet snakke om:

a) Nyt fra projekterne i Sierra Leone og Liberia
b) Information om en samarbejdes mulighed med Rotary
c) Vidensdeling med Grundfos
d) Præsentation af Rune der er ny praktikant hos IUG, som i løbet af sin tid hos IUG vil lave et metodekatalog omkring test og vedligehold af vandkvalitet til brug i de områder IUG arbejder i.

Derudover er der forskellige spændende ting jeg gerne vil dele med Jer

1) For ca. 8 år siden etablerede Rotary en verdensomspændende WASH gruppe ”WASRAG – Water and Sanitation Rotarian Action Group”(www.wasrag.org). IUG er så heldig at Bent Michael (en del af IUG's bestyrelse) også er medlem af WASRAG. Bent Michael vil på WASH mødet fortælle om hvilke muligheder der er for at de to organisationer kan indgå et samarbejde. IUG søger derfor frivillige der kunne tænke sig at arbejde videre med et evt. samarbejde. Inden mødet vil det derfor være en god idé at kigge på WASRAG's projekter på hjemmesiden.

2) IUG er i dialog med Grundfos omkring vidensdeling mellem IUG og Grundfos på lifelink. De vil meget gerne sætte en session op hvor vi lærer af hinandens erfaringer. - Læs mere her

3) Den 22. marts er det World Water Day. IUG markerer denne dag i samarbejde med Rambøll med et fælles arrangement hos Rambøll i Ørestaden. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

4) The Guardian har lavet en artikel om evaluering af WASH projekter, hvor de sætter fokus på hvordan landsbyer bliver ODF (open defecation free)
- Læs mere her

5) De glade WASH folk i Aarhus, har via EWB i Norge fået tilsendt en hel list af gratis online kurser relevant til U-lands arbejde.

Er du interesseret i at vide mere om IUGs fagtematiske netværk - Tilmeld dig kommende informationsmøde her

 

Onsdag d. 30. marts 2016 kl. 17:30-19:30

Informationsmødet afholdes på IUG's adresse, Sankt Annæ Plads 16, 1250 København K

hvor du kan høre om:
  • IUG generelt, struktur og kommunikationsarbejdet
  • Hvordan vores projekter iværksættes og organiseres
  • Fortælling fra en projektleder: Hvordan et IUG projekt ledes og hvordan det er at være frivillig hos IUG
Mødet afholdes på dansk, og alle er velkommen.
 

Vil du være frivillig?